Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FC København henter Mateo Tanlongo

FC København lejer midtbanespilleren Mateo Tanlongo i Sporting CP.

De danske mestre fra FC København styrker midtbanen med argentinske Mateo Tanlongo, der kommer til klubben på en lejeaftale fra Sporting CP.

Tanlongo er kommet i overskud i den portugisiske hovedstad, efter at Sporting CP har hentet Morten Hjulmand, og nu tager Mateo Tanlongo turen til FC København, hvor han skal optræde resten af indeværende sæson.

- Vi har ønsket at skærpe truppen yderligere på 6'er-positionen, og Mateo passer rigtigt godt ind i vores rekrutteringsstrategi med sit store talent og potentiale. Han har allerede prøvet sig af i en stor klub som Sporting, og han har redskaberne til at udvikle sig til en rigtigt dygtig spiller. Det skal vi nu i fællesskab udfolde, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Argentineren glæder sig til udfordringerne i FC København, der blandt andet byder på Champions League-gruppespil.

- Jeg er virkelig glad for at være her og vil arbejde hårdt for at falde hurtigt til og hjælpe klubben. Det er en stor mulighed for mig, og FCK er en respekteret klub med flotte resultater både i Danmark og i de europæiske turneringer, senest med kvalifikationen til Champions League igen.

- Nu ser jeg bare frem til at komme ud på træningsbanen og møde alle mine nye holdkammerater, og så glæder jeg mig til at opleve Parken og den fantastiske stemning der, siger Mateo Tanlongo.

Midtbanespilleren er noteret for 14 kampe for Sporting CP uden at komme på måltavlen. Faktisk har Mateo Tanlongo aldrig scoret et mål som senior - til gengæld har han fået en del gule kort, hvilket vidner om, at argentineren er en klassisk 6'er.

FC København har sikret sig en købsoption på Mateo Tanlongo.