Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FCK henter Jordan Larsson

FC København henter Jordan Larsson på en lejeaftale.

FC København har lørdag aften præsenteret vinterens anden forstærkning. "Løverne" henter således Jordan Larsson fra Schalke 04 på en lejeaftale, der også indeholder en købsoption.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Jordan Larsson, 25 år, er søn af den tidligere svenske stjerneangriber Henrik "Henke" Larsson. Han har en fortid i blandt andre NEC Nijmegen, IFK Norrköping, Spartak Moskva, AIK Fotboll og altså Schalke 04. 

- Det handler altid om kvalitet og potentiale i FCK, og Jordan har begge dele, siger sportsdirektør Peter Christiansen ifølge pressemeddelelsen. 

- Han har prøvet sig selv af i nogle stærke ligaer, og især i Rusland viste han sin høje kvalitet over en lang og stabil periode. Det er en spiller, der har været på radaren i FCK længe, men den rigtige timing og mulighed har ikke været der før nu.

- Vi er overbeviste om, at han hurtigt kan finde fodfæste hos os og blive et stort aktiv, og så har vi foråret til at se, hvordan vi fungerer sammen, inden vi tager stilling til, om vi skal forsætte samarbejdet på længere sigt.

Jordan Larsson kan både spille kant og angriber og har i denne sæson spillet 12 kampe for Schalke 04 uden at score. 

I Schalke har han dog ikke imponeret, hvorfor den danske Bundesliga-kender Nicolai Lisberg tvivler på Larsson-succes i FC København -læs mere om det her. Ligeledes er Kicker-redaktør ikke imponeret - det kan du læse mere om her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE