• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Gustav Wikheim tilbage i FC Midtjylland

Officielt: Gustav Wikheim tilbage i FC Midtjylland
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland køber lejesvenden Gustav Wikheim. Den norske offensivspiller får en fire-årig kontrakt i Superliga-klubben.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland havde egentlig afskrevet Gustav Wikheim, der i seneste sæson var udlejet til ulvene, men pludselig opstod muligheden for at få nordmanden retur, og den har klubben grebet ud efter. Nu er det lykkedes FC Midtjylland at købe Gustav Wikheim i belgiske Gent.

Den 24-årige offensivspiller har underskrevet en fire-årig kontrakt med Superligaens bronzevindere.

- Da lejeopholdet sluttede, var det åbenlyst for mig, at det var en god idé at få Gustav Wikheim på en fast aftale. Det er lykkes nu, og det er jeg meget tilfreds med. Rent spillemæssigt fik han en fantastisk start på sit lejeophold. Der kom en lille skadespause, som han kom fint tilbage fra for derefter at slutte sæsonen godt af, siger FCM-træner Jess Thorup og tilføjer:

- Vi ved, at vi kan udvikle Gustav Wikheim endnu mere hos os, og at han kan blive en vigtig spiller for FC Midtjylland. Blandt andet håber vi på flere mål og assist, og der ved vi, at han har de kompetencer, der skal til for at være afgørende

- Her yder han en virkelig stor indsats, og det kunne vi også mærke på de andre spillere. Eksempelvis har jeg aldrig set sådan en afsked, som han fik, da han blev skiftet ud til sidste hjemmekamp. Der var syv spillere henne og give ham et kram, efter han blev skiftet ud

Ifølge Ekstra Bladet betaler FC Midtjylland 3,5 millioner kroner for Gustav Wikheim, der scorede fire mål i 21 kampe i den forgangne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus