• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Officielt: OB-forsvarsspiller skifter til Serie A-aspiranter

Foto: OB

Daniel Obbekjær kommer nu på en lejeaftale i SPAL, hvor der allerede er aftalt en købsoption.

Af Oliver Okstrøm

I de seneste par dage er den unge OB-spiller Daniel Obbekjær været meldt på vej til den italienske klub SPAL, og nu er den 18-årige spillers skifte blevet bekræftet af fynboerne selv.

Det kommer i første omgang til at være på en lejeaftale på et halvt år, det er noget, som hovedpersonen selv ser meget frem til at få prøvet af.

- Jeg har lært rigtig meget i OB, siden jeg skiftede dertil fra Næsby Boldklub, og jeg er taknemmelig for, at jeg allerede i april 2019 fik muligheden for en fuldtidskontrakt i klubben. Nu glæder jeg mig helt vildt til at prøve mig af i en anderledes fodboldkultur end den danske, siger han og fortsætter:

Læs også:Har haft interesse fra Premier League: Nu skal OB'er til Italien

- Jeg vil rigtig gerne takke OB for at lade mig få chancen i S.P.A.L., og jeg ønsker alle i klubben held og lykke med resten af sæsonen, siger Daniel Obbekjær.

Det kan da også være, at OB'erne må vinke helt farvel til forsvarsspilleren, da der allerede nu er aftalt en købsoption i den aftale, der lavet mellem SPAL og OB.

SPAL holder i øjeblikket til i den øverste del af Serie B, hvor de kæmper for at vende tilbage til Italiens bedste række. Derudover er klubbens U19-hold blandt de stærkeste i den italienske Primavera.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

OB-sportschef Michael Hemmingsen glæder sig over, at man har kunne lave sådan en aftale for en af deres unge spillere. 

- Daniel er professionel helt ud til fingerspidserne, og han bidrager særdeles positivt til et godt træningsmiljø, hvor han arbejdsindsats altid har været forbilledlig både på og uden for banen. Nu har Daniel fået en stor chance for at spille sig til en fuldtidskontrakt i Italien, hvor han i SPAL. skal vise sig frem i de næste seks måneder, siger Hemmingsen.

Det er ikke første gang, at Obbekjær har været interessant for en udenlandsk klub, da Premier League-klubben Brighton tidlgiere har haft snøren ude efter ham. Nu bliver det i stedet til et ophold under lidt sydligere himmelstrøg.

Læs også:OB's midtbanestyrmand er klar til FC København

Læs også:Stort interview med ny FCM-spiller: Der var ingen snak med OB

Læs også:OB-trio er klar til AGF-kamp - men fire mand sidder stadig over

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus