• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ob meddeler, at salget er Peter Utaka til kinesiske Dalian Aerbin nu er faldet på plads.

Af Torsten Kjems Hansen

I sidste uge afslørede tipsbladet.dk, at OB-angriber Peter Utaka var tæt på at skifte tilværelse i Odense ud med et eventyr hos kinesiske Dalian Aerbin.

Fredag meddeler OB nu via klubbens hjemmeside, at salget nu er på plads og at skiftet sker med øjeblikkelig virkning.

- Peter Utaka har været en stor profil i de seneste sæsoner, og han har scoret rigtig mange vigtige mål for os. Peter har ønsket at komme videre i sin karriere, og der har ikke været udsigt til, at hans kontrakt, der havde udløb til sommer, skulle forlænges. Derfor er det glædeligt, at vi er blevet enige om en attraktiv transfer for både os, Peter Utaka og Dalian Airbin FC, siger OB’s sportsdirektør Poul Hansen til klubbens hjemmeside.

27-årige Peter Utaka kom til OB i 2008 fra belgiske Royal Antwerp i Belgien og nåede at spille 138 kampe i den stribede trøje, hvor han er noteret for 69 scoringer.

Peter Utaka havde kontraktudløb med OB til sommer, men Superliga-klubben scorer alligevel et flot transferbeløb. I følge tipsbladet.dk's oplysninger indbringer salget af angriberen nemlig OB omkring fire millioner kroner.

Peter Utaka kommer også til at tjene godt på skiftet, da hans årsløn angiveligt kommer til at ligge på omkring 10 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.