• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Officielt: Vejle henter stærk Fulham-stopper

Foto: vejle-boldklub.dk

Vejle har bekræftet, at klubben har hentet forsvarsspilleren Jerome Opoku fra engelske Fulham.

Af Jacob Quvang

Vejle sagde tidligere på ugen farvel til finske Juhani Ojala, som forlod klubben til fordel for et skifte til Motherwell. 

Hullet efter Ojala endte dog ikke med at være lukket særlig længe, for fredag eftermiddag meddeler klubben, at engelske Jerome Opoku er komme til fra Fulham på en lejeaftale. 

Skiftet er ikke så overraskende, i og med at den 22-årige forsvarsspiller tidligere har trænet med i Superliga-klubben. 

Jerome Opoku er på kontrakt i Fulham, som rykkede ned fra Premier League i sidste sæson. Han har aldrig spillet en førsteholdskamp for Fulham, men i de seneste sæsoner har han været udlejet til Accrington og Plymouth i den tredjebedste række, League One, hvor han har fået masser af spilletid. 

Teknisk chef hos Vejle, Johan Sandahl, ser store muligheder i midtstopperen.

- Jerome er godt skolet i Fulham og har sine styrker i duellerne, og samtidig kan han føre bolden frem. Vi skal have konkurrence om pladserne i det centrale forsvar, og her vil Jerome kunne byde ind. Samtidig tror vi på, at hvis Jerome får en god sæson i Vejle, så kan han have en fin fremtid her. Derfor har vi også tilknyttet en frikøbsklausul.

- Jerome er en spiller, der til hver eneste træning og i hver eneste kamp vil give sig 100 procent. Jeg ønsker ham velkommen til, og nu er resten op til ham, fortæller Johan Sandahl til Vejles egen hjemmeside.

Jerome Opoku udtaler sig også om skiftet

- Jeg tror på, at jeg kan bidrage her. Klubben har fine faciliteter og en klar spilfilosofi. Begge dele tiltaler mig meget. Mit potentiale vil jeg lade trænerteamet bedømme, men jeg er klar og ambitiøs på egne vegne.

- Vejle Boldklub er en klub, der tidligere har vist, at den kan forløse unge spillere i sit stærke og konkurrencedygtige miljø, og det ry har også været en drivende kræft i mit valg. Jeg ser frem til at trække den røde smukke trøje over hovedet og kæmpe mig til en position og værdi her i Vejle Boldklub, siger Jerome Opoku.

Vejle har også været rygtet til en anden Fulham-spiller. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020