Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Viborg henter portugiser

Det er en spiller med x-faktor, der kommer til VFF, fortæller sportschef Agesen.

Der er kommet nyt, offensivt blod til Viborg, og det er ikke overraskende Sergio Andrede, som også går under navnet 'Serginho' - lille Sergio. Han er en spiller, som glæder VFF-sportschef Mads Agesen.

Det fortæller han på Viborgs hjemmeside.

- Serginho er en hurtig, driblestærk kantspiller, der har et højt teknisk niveau og vil bringe noget x-faktor til vores spil, så det er en kanttype, der passer godt ind til vores måde at spille på, siger han og fortsætter:.

- Det er en spiller med et stort potentiale, og vi tror på, at han udvikler sig godt og tager de næste skridt i sin karriere her. Vi har fulgt ham længe, og han har vist os en stor sult efter at komme hertil, så nu glæder vi os til at se ham i den grønne trøje, lyder det fra Agesen.

Senest har han spillet på et lejeophold i Oliveirense i den næstbedste portugisiske række, hvor han var sendt hen af Estoril. Tidligere har han også spillet for Benfica, og han ser frem til skiftet til Superligaen.

- Jeg er klar til næste kapitel i min karriere, og jeg er rigtig glad for at være her i Viborg. Jeg har fået et godt indtryk af klubben og ved, at det er en stærk liga, så det bliver et spændende skridt for mig at fortsætte min udvikling her, fortæller Serginho.

Kontrakten mellem ham og Viborg gælder frem til sommeren 2026.

Der er desuden tale om en rekordhandel. Læs mere om det her.