• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Opondo om sin længeventede debut: Føltes ekstra sød

Foto: Getty Images

Moses Opondo fik søndag debut for OB, og det var noget, som han var tydeligt glad for.

Af Oliver Okstrøm

OB tog søndag eftermiddag en sejr på 1-0 på udebane over EfB, hvor det samtidig blev en kamp, hvor Mosos Opondo fik sin første kamp for fynboerne efter skiftet fra Vendsyssel denne sommer.

Det var en kamp, som nordjyden havde set meget frem til, fortæller han i et interview på OB's officielle hjemmeside.

- Det er en debut, der har været længe undervejs med rigtig meget løb og meget træning op til, så den føles ekstra sød. Især fordi vi får de tre point herude, siger han og fortsætter:.

- Det var sindssygt fedt. Det er svært at beskrive sådan noget. At Sander (Svendsen red.) lige går ind og banker den ind, gør det jo bare endnu federe. Det er også sindssygt fedt at vi holder nullet med hårdt arbejde, lyder det fra Moses Opondo.

I det hele taget var det også netop arbejdet, der skulle til, fortæller den nye OB-spiller, men det var han også klar til, forklarer Opondo, der kom på banen efter 71 minutter.

- Det var en kamp, der var præget af mange dueller, og spillet var ikke altid lige kønt. Men vi vidste også godt, at der ville være meget fight i Esbjerg. De er et fysisk stærkt hold, og det er egentlig dét, vi er forberedt på, og vi holdt skansen, siger midtbanespilleren.

Efter sejren er OB på femtepladsen med seks point efter de første fire kampe af sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.