• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Optakt: AGF - Randers FC

Foto: Getty Images

Tipsbladet er her klar med optakten til mandagens Superliga-opgør i Aarhus.

Af Lars Gram-Hanssen

Kampfakta: 
Kampstart: Mandag klokken 19.00
Spillested: Ceres Park
Dommer: Peter Kjærsgaard
På TV: TV3 Sport og Viaplay
Hashtag: #agfrfc #sldk

Holdnyt:
AGF
Uwe Röslers mandskab har ikke helt levet op til forventningerne indtil videre i denne sæson, hvor sidste sæsons bronzevindere efter 12 spillerunder ligger på sjettepladsen i Superliga-tabellen. Det er kun Hvidovre, Vejle og Lyngby, som AGF har formået at besejre indtil videre i denne sæson.  

I sidste weekend blev det til en overbevisende 2-0-sejr ude mod netop Lyngby, i et opgør hvor Tobias Bech blev dobbelt målscorer. Det var dog Mikael Anderson, der var den store spillemæssige oplevelse på AGF-mandskabet, idet islændingen var involveret i det meste for gæsterne. 

AGF skiftede i Lyngby-kampen formation fra 3-4-3 til 3-5-2, men det må formodes, at Rösler stiller med den sædvanlige formation mod Randers. 

AGF er uden de langtidsskadede Mikkel Duelund og Kevin Yakob, og man må også undvære Mads Emil Madsen. Michael Akoto er dog tilbage igen efter et par ugers skadesfravær.

Randers FC: 
Efter en decideret sløj start på sæsonen er Randers FC kommet tilbage på sporet i de seneste fem spillerunder, hvor Rasmus Bertelsens mandskab er ubesejret. To sejre og tre uafgjorte er det blevet til for kronjyderne. 

Senest fik Randers 2-2 i hjemmekampen mod Brøndby, hvor de blå-gule fik udlignet i slutfasen. Kampen understregede, at Randers ser ud til at være på vej i den rigtige retning igen. 

Målscorerne for Randers i kampen mod Brøndby var Stephen Odey og lejesvenden Lasso Coulibaly, og netop disse to er blandt de mest formstærke Randers-spillere i øjeblikket. 

Randers er uden de langtidsskadede Frederik Lauenborg og Edgar Babayan, mens Marvin Egho heller ikke er med.

Karantæner: 
AGF: Ingen
Randers FC: Ingen 

Bud på startopstillinger: 
AGF (3-4-2-1): Peacock-Farrell - Mølgaard, Tingager, Knoester - Beijmo, Poulsen, Knudsen, Kahl - Bech, Anderson - Mortensen

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Høegh, Dammers, Kopplin - Coulibaly, Enggård, Björkengren, Agyiri - Odey, Kristensen

Dom: 
AGF er et stykke fra sidste sæsons niveau, og samtidig ser Randers endelig ud til at være kommet i gang. Derfor tyder meget på, at mandagens Superliga-kamp i Aarhus kan ende med en pointdeling. 1-1 lyder buddet herfra. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: