18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby IF - FC Midtjylland

Et udsolgt Brøndby Stadion danner søndag aften ramme om et vaskeægte topbrag mellem Superligaens nummer et og to, Brøndby og FC Midtjylland.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 18:00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Sandi Putros
På TV: TV3+

Holdnyt:
Brøndby IF:
Med den dramatiske sejr ude mod FCK i mesterskabsspillets første kamp, bragte Brøndby sig frem som Superligaens varmeste guldbejler, men der er gået lidt gummiben i den siden med to formøblede føringer i de to seneste kampe mod Silkeborg og AGF.

På papiret er opgørene mod Silkeborg og AGF de mest overkommelige i mesterskabsspillet, men der er åbenlyst ikke nogle nemme kampe i toppen af Superligaen, og især ikke, når man som Brøndby ikke har ramt topniveauet i de seneste 180 minutter.

‘’Drengene fra Vestegnen’’ topper stadig rækken med samme pointantal som FC Midtjylland, og de seneste undervældende præstationer er nok hurtigt glemt, hvis Jesper Sørensens tropper leverer varen hjemme på et udsolgt Brøndby Stadion søndag aften.

Det er dog nemmere sagt end gjort.

Offensivt har det nemlig set en anelse forkrampet ud i de sidste par uger, hvor især Nicolai Vallys har kæmpet med at blive lige så afgørende som han var det i efteråret. Kvistgaarden er formentlig ude resten af sæsonen, og derfor er det uhyre vigtige, at de andre offensive profiler rammer topformen i sæsonens afslutning.

Marko Divkovic forventes tilbage til dette opgør. Til gengæld er Mathias Kvistgaarden, Frederik Alves og Henrik Heggheim alle ude. 

FC Midtjylland:
‘’Ulvene’’ leverede i samarbejde med FCK en fantastisk topkamp i sidste weekend, som bød på høj intensitet, masser af chancer og flotte scoringer.

FC Midtjylland var få minutter fra at sende FCK endegyldigt til tænding i guldkampen, men på et klodset straffespark begået af Joel Andersson i 11.time, fik københavnerne udlignet til slutresultatet 2-2, som i den grad holder spændingen i live i toppen af Superligaen.

Midtjyderne har det med at spille nogle af deres bedste kampe mod FCK, og det var også tilfældet senest, hvor Thomasbergs mandskab viste sig fornemt frem, og hvor Osorio i særdeleshed strålede med en fremragende assist, og en endnu flottere scoring.

Til gengæld har FC Midtjylland tabt de seneste tre indbyrdes opgør mod Brøndby uden at komme på måltavlen, så der må være anderledes bange anelser i Herning denne gang inden turen til et propfyldt Brøndby Stadion.

Sverrir Ingi Ingason er tilbage fra karantæne. Til gengæld må Thomasberg undvære langtidsskadede Marrony, mens også Paulinho og Aral Simsir er ude med skader.

Karantæner:
Brøndby IF: Ingen
FC Midtjylland: Ingen

Bud på startopstillinger:
Brøndby IF (3-5-2): Pentz - Vanlerberghe, Lauritsen, Rasmussen - Klaiber, Greve, Wass, Divkovic - Suzuki, Vallys - Omoijuanfo 

FC Midtjylland (4-4-2): Lössl - Dalsgaard, Ingason, Bech Sørensen, Bak - Sørensen, Rømer, Charles, Osorio - Franculino, Cho

Dom:
Det er som regel altid tæt, når Brøndby og FC Midtjylland mødes i Superligaen, og det er helt klart også forventningen i søndagens vigtige topkamp.

Underholdningsmæssigt er de seneste indbyrdes opgør ikke stukket helt af, og i de seneste fire af slagsen er kun ét af holdene således kommet på måltavlen, mens alle opgørene er gået under 2.5 mål.

Denne gang er X’et tålelig for begge mandskaber, hvorfor ingen af dem formentlig satser med hovedet under armen så længe stillingen er lige.

1-1 på Brøndby Stadion.

Spilforslag:
Under 2.5 mål til odds 2.00 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.