Optakt: Randers FC - SønderjysKE
2016-03-19 11:10

Hobro har endnu ikke scoret et mål under Ove Pedersen, mens OB er godt kørende. Det trækker op til en interessant kamp i Østerskoven i Hobro.

Kampfakta:
Spillested: DS Arena, Hobro
Dommer: Michael Tykgaard
Kampstart: Lørdag klokken 16.00
På TV: TV 3 Sport 1
Twitter: #hobob #sldk 
 
Holdnyt:
Hobro IK:
Det kører ikke for Hobro. Foråret er indledt med tre nederlag, og afstanden til overlevelse er nu så lang, at det efterhånden er mere meningsfyldt at påstå, at månen er en grøn ost end at Hobro overlever i Superligaen.
 
Mod OB må man endda undvære anfører Mads Justesen, mens Mayron George næppe heller kommer i kamp efter sin skade i mandagens opgør mod FC Midtjyllan. Så det bliver en udfordring af rang for himmerlændingene, hvis eventyr i Superligaen lakker mod enden.  
 
OB:
Kent Nielsens mandskab har fået en fremragende start på foråret med syv point i de første tre spillerunder, og hvis man ikke lige husker at trække luft ind, kan man godt få den tanke, at fynboerne kan blande sig i medaljestriden. Men lad os nu se. 
 
Mod Hobro kan Kent Nielsen stille i stærkeste opstilling, og det kunne godt ligne et genvalg til det hold, der senest vandt 3-1 over FC Nordsjælland – medmindre Mathias Greve kan presse sig forbi Ari Skulason. 
 
Hvis OB vinder over Hobro, er det første gang siden august 2012, at fynboerne tager tre sejre på stribe i Superligaen. 
 
Karantæner:
Hobro IK: Mads Justesen
OB: Ingen
 
Bud på startopstillinger:
Hobro IK:

Hobro IK (3-5-2): Rask – Christensen, Ogunbiyi, Hansen – Mikkelsen, Brix-Damborg, Domoraud, Sane, Mikkelsen – Park, Kirkevold
 
OB:

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Jonasson, Nielsen, Barrett Laursen – Skulason, El Makrini, Busuladzic, Falk – Jacobsen, Festersen 
 
Profilen:
OB har haft et slags nyt ansigt på venstrebacken på det seneste. Ny er han egentlig ikke, for Jacob Barrett Laursen har været i klubben længe, men det er først nu, at han får chancen for alvor. Den tidligere AaB- og Juventus-spiller har gjort det fint indtil nu, og nu venter muligvis tredje kamp på stribe. Det er en speciel kamp for Barrett Laursen, for kampen spilles mod Hobro, der ligger en helflugter fra hans hjemstavn Arden. Og der vil sikkert være adskillige venner og bekendte på tilskuerpladserne og hilse på ham efter kampen på samme vis, som de gør det, når han er i byen til den årlige Ambu-fest. 
 
Vidste du, at...:
Siden Ove Pedersen overtog trænerposten i Hobro, har klubben spillet fem kampe i Superligaen. Det er blevet til en uafgjort kamp, fire nederlag og en målforskel på 0-12. 
 
Dom:
Hvis man skulle indgyde håb til Hobro-folket, kunne man byde på en 0-0-kamp, men det kræver, at Ove Pedersen får lukket ned for trioen Jacobsen-Festersen-Falk. Det tror vi ikke på, at han kan, så vi forventer en fynsk sejr i Hobro. OB vinder 2-0. 
 
Indbyrdes kampe, form og tabel:
 
 
 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO