18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Hvidovre IF - Vejle Boldklub

Nedrykningstruede Vejle kæmper med næb og klør for at blive i Superligaen. Snupper de en vigtig sejr mod bundproppen Hvidovre?

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14:00
Spillested: Pro Ventilation Arena
Dommer: Jakob Sundberg
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
Hvidovre IF:
Sejre bliver det ikke til mange af for Hvidovre, som nok efterhånden er begyndt at indstille sig på en lynhurtig retur til NordicBet Ligaen.

Spillemæssigt har der dog været fremgang i foråret, hvor de i de fleste opgør har givet modstanderen kamp til stregen, og i syv af otte tilfælde fundet vej til netmaskerne. 

Det var også tilfældet sidste søndag, da de på Lyngby Stadion lykkedes med at få 1-1 efter en fin præstation, og en stor indsats fra den tilbagevendte målmand Filip Djukic, som blandt andet pillede et straffespark i flot stil efter tyve minutter.

Hvidovre har ikke slået op i banen selvom det i lang tid har ligget i kortene, at de ikke ville redde skærene i Superligaen, og det gør dem til en faktor i bundkampen, hvor de har bevist, at de kan agere bananskræl for de øvrige nedrykningskandidater. Og nok især Lyngby.

Jonas Gemmer er i karantæne til dette opgør, mens Simon Makienok måtte udskiftes med en skade senest. Daniel Stenderup og Nicolai Clausen forventes også ude, ligesom der er tvivl om Martin Spelmann.

Vejle Boldklub:
Vi er nået til 26. spillerunde af Superliga-sæsonen, og oprykkerne fra Vejle har ikke på noget tidspunkt været over nedrykningsstregen. Men på forbløffende vis lever håbet om overlevelse fortsat.

Prelec og co. formår hele tiden at holde snor i holdene over dem, men har det med at glippe muligheden for at stige i tabellen, når de endelig har chancen. For eksempel i de to seneste opgør, som har budt på to hjemmekampe med kun ét point til følge.

Søndag venter vejlenserne en gylden mulighed for endelig at bringe sig oven vande. Der er nemlig kun to point op til OB og Lyngby, som i denne runde har betydeligt sværere kampe på programmet med udebaneopgør mod nedrykningsspillets to tophold Randers og Viborg. 

Det er kampe som denne mod Hvidovre, der skal vindes, hvis Vejle skal gøre sig forhåbninger om endnu en sæson i den bedste danske række, men det lykkedes ikke at vinde sidst de gæstede Pro Ventilation Arena, så det er helt klart nemmere sagt end gjort.

David Colina og Kristian Kirkegaard var ikke med mod Randers senest, men forventes tilbage denne gang. Til gengæld er det mere tvivlsomt om N’Gbakoto og Dimitris Emmanouilidis når at blive klar.

Karantæner:
Hvidovre IF: Jonas Gemmer
Vejle Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
Hvidovre IF (4-3-3): Djukic - Fredslund, Olsen, Killerich, Nielsen - Jørgensen, Kaalund, Jakobsen - Papa, Thomsen, Qamili

Vejle Boldklub (3-4-3):  Trott - Velkov, Albentosa, Provstgaard - Gundelund, Ofori, Francois, Albornoz - Lind, Onugkha, Juwara

Dom:
Gæsterne lever højt på deres standhaftige defensiv, men denne gang bør de gå indædt efter alle tre point, og det kan resultere i en mere løssluppen omgang end vi normalt forventer af en Vejle-kamp.

Hvidovre har bidt godt fra sig i foråret med mål i syv af otte kampe, og hvis Vejle som forventet kommer til at angribe mere end sædvanligt, kan der blive plads til hjemmeholdets hurtige offensive profiler Qamili og Papa.

Vejle har det med at glippe chancen for at komme over stregen, når muligheden byder sig, og det bliver også tilfældet denne gang.

1-1 på Pro Ventilation Arena, præcis som seneste indbyrdes opgør på samme bane.

Spilforslag:
Begge hold scorer til odds 1.70 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.