• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Optakt: Lyngby Boldklub - Randers FC

Foto: Getty Images

Randers FC kommer med et par sejre i træk, mens Lyngby omvendt er presset af fortsat at have en sejr til gode i Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 18.00
Spillested: Lyngby Stadion
Dommer: Jakob Kehlet
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #lbkrfc #sldk

Holdnyt:
Lyngby BK:
De har fortsat første sejr til gode i Superligaen, Lyngby Boldklub, og holdet er efterhånden voldsomt presset i Superligaen, hvor man har hele otte point op til OB, der ligger nummer 10. To hold skal forlade dansk fodbolds bedste række i denne sæson, så Lyngby skal snart have gang i noget bedre spil, der kan sikre en sejr.

Mandag aften endte det med et nederlag på 1-4 ude mod Brøndby IF i et opgør, hvor Lyngby var næstbedst, og midlertidig træner, Carit Falch, har et stort arbejde foran sig.

Til opgøret mod Brøndby var Frederik Winther tilbage, efter han tidligere testede positiv for Covid-19. Tilbage var også André Riel, der havde siddet ude med fem spilledages karantæne. 

Randers FC:
De fik en pointmæssigt ringe start på sæsonen i Superligaen, men på det seneste er det vendt for Randers FC, der går ind til opgøret mod Lyngby med to sejre i træk. Dermed har man også trukket fra bundholdene, og nu er det i stedet for op, klubben kan kigge, da man med 13 point for 10 kampe bare er to efter AGF på sjettepladsen.

Alt er dog ikke, som det plejer at være for Randers FC, da cheftræner Thomas Thomasberg er testet positiv for Covid-19 og dermed ude af opgøret mod Lyngby. I stedet vil det være assistenttræner Rasmus Bertelsen, der skal lede holdet mod Lyngby.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

Randers FC råder igen over Mikkel Kallesøe, der er tilbage i truppen efter at have afsonet karantæne i seneste kamp mod OB. De to 16-årige stortalenter Filip Bundgaard Kristensen og Mads Enggård er også at finde i truppen til søndagens kamp. Simon Piesinger er fortsat ude med skade.

Karantæne:
Lyngby Boldklub: Ingen
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger:
Lyngby Boldklub (4-3-3): Mikkelsen - Fosgaard, Geertsen, Winther, Hamalainen - Hebo, Rømer, Torp - Gammelby, Nielsen, "Greko"

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Graves, Marxen, Kopplin - Greve, Rømer, Lauenborg, Hammershøy-Mistrati - Egho, Kamara

Profilen:
Kasper Enghardt har været i startopstillingen for Lyngby Boldklub på det seneste. Forsvarsspilleren, der også kan spille på midtbanen, har en fortid i netop Randers FC, hvor han faktisk var en ganske vigtig spiller for kronjyderne. Hold øje med den tidligere Randers-spiller, der må være sulten efter at besejre sin tidligere klub.

Vidste du, at..:
Der er brødremøde, når Rømer et og to mødes. Storebror Marcel Rømer spiller for Lyngby Boldklub, mens lillebror André Rømer spiller for Randers FC.

Læs også:AC Horsens tager afsked med midtbanespiller

Dom:
Det er en utrolig vigtig kamp for Lyngby Boldklub, men har "De Kongeblå" nok til at slå det solide og stærke Randers-hold? Selv om Randers fik en ringe start på sæsonen i Superligaen, er mandskabet kommet efter det på det seneste med en lille stime af sejre.

Til opgøret er Randers muligvis uden et par folk, mens hjemmeholdets midlertidige træner, Carit Falch, formentlig har frit valg på alle hylder.

Det er snart ved at være tid til en Lyngby-sejr, og hjemme i egen hule plejer Lyngby at være svære at have med at gøre. Vi tror, der er en mulighed for, at LBK kan skabe en overraskelse søndag mod Randers. 2-1 til Lyngby.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Brøndby ligner FC Midtjyllands førsteudfordrer

Læs også:Moneyball i Superligaen? Amerikanere vil købe dansk klub

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 10. runde

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus