Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 10. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Halvdelen af kampene i seneste runde endte 1-1, men det resultat udeblev i 10. spillerunde. Her var det i stedet 3-1, der gik igen.

3-1 vandt både FC Nordsjælland, FC København og AC Horsens, mens det også blev til sejre til Randers FC og Brøndby IF. Rundens eneste uafgjorte kamp blev spillet i Herning mellem FC Midtjylland og AaB.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 10. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Marvin Schwäbe, Brøndby IF (3)
Brøndby vandt 4-1 over Lyngby, men de blå-gule var faktisk på hælene i dele af første halvleg, og hjemmeholdet kunne særligt takke den tyske målmand for, at stillingen var 1-0 efter 45 minutter. Marvin Schwäbe pillede blandt andet en helt fri Emil Nielsen, og han kan se tilbage på en flot kamp. 

Højre back: Alexander Bah, SønderjyskE (4)
Selv om SønderjyskE tabte til FC København, kan det ikke skygge over det faktum, at Alexander Bah igen leverede en stor præstation. SønderjyskE-profilen kom på måltavlen, og når det brændte på i FCK's defensiv, var Bah oftest involveret. Også defensivt gjorde han det pænt, selv om FCK scorede tre mål. Alexander Bah var eksempelvis den spiller, der havde flest blokeringer i tiende runde. 

Central forsvarer: Rasmus Thelander, AaB (1)
AaB-stopperen leverede én af rundens allerbedste præstationer i Herning. Rasmus Thelander lukkede fuldstændig ned for især Sory Kaba, og han satte dårligt en fod forkert i hele kampen. Det er sjældent, FC Midtjylland går fra banen uden at score, men Thelander kunne mestrene ikke matche lørdag eftermiddag. 

Central forsvarer: Erik Marxen, Randers FC (2)
Randers-anføreren er i god form i øjeblikket. Erik Marxen leverede en mandfolkepræstation i Parken mod FC København sidste mandag, og det samme gjorde han fire dage senere mod OB. Marxen stod i vejen for mange fynske angreb, og det var hans præcise hjørnespark, der førte til Frederik Lauenborgs 2-0-scoring. 

Venstre back: Jesper Lauridsen, Randers FC (1)
Jesper Lauridsen ryger lidt ind og ud af Randers-mandskabet, men der er al mulig grund til at give ham genvalg i den kommende kamp. Venstrebacken havde mange fine aktioner mod OB, hvor han især lykkedes med at komme i vejen for indlæg. 

Højre midtbane: Isaac Atanga, FC Nordsjælland (2)
Den ofte så uskarpe Isaac Atanga havde endelig lidt vind i sejlene. FC Nordsjælland-spilleren blev dobbelt målscorer i den fine 3-1-sejr over AGF, og det har helt sikkert givet ghaneseren et tiltrængt skud selvtillid. Nu skal han sørge for, at der ikke går et tocifret antal runder, før han scorer igen. 

Central midtbane: Bjarke Jacobsen, AC Horsens (1)
Bjarke Jacobsen har en stor aktie i AC Horsens' første sejr i sæsonen. Han dominerede midtbanen mod Vejle og udgjorde en effektiv stopklods foran sit forsvar. Ingen spillere vandt flere dueller end Bjarke Jacobsen i den forgangne runde. 

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF (6)
Hvad skal man næsten sige om Jesper Lindstrøm, som ikke allerede er blevet sagt? Brøndby-profilen har været den bedste spiller i Superligaen i denne sæson, og mod Lyngby føjede han to mål og en assist til samlingen. Jesper Lindstrøm er nu delt topscorer i Superligaen. 

Venstre midtbane: Rasmus Falk, FC København (1)
Rasmus Falk har hørt det før; han skal score flere mål og lave flere assists. Begge dele gik op i en højere enhed for fynboen mod SønderjyskE, hvor han lagde op til Mohamed Daramys 1-0-scoring og selv lukkede kampen til 3-1. Vigtigt signal at sende til Jess Thorup på sidelinjen.

Angriber: Mohamed Daramy, FC København (1)
FCK-talentet svinger meget i sine præstationer, men når han rammer dagen, er han voldsomt god. Det var han mod SønderjyskE. Daramy scorede allerede efter fire minutter, og desuden udmærkede han sig med fine gennembrud og et godt blik for medspillerne. 

Angriber: Jannik Pohl, AC Horsens (1)
AC Horsens vandt endelig en fodboldkamp, og Jannik Pohl bidrog på fornemste vis. Allersmukkest var angriberens hæl-oplæg til Kjartan Finnbogason, men Jannik Pohl viste også, hvordan et straffespark skal eksekveres. Forløsende eftermiddag for AC Horsens og Jannik Pohl. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:Dansk legende kritiserer FCM: De laver de samme fejl

Læs også:Brøndby-målscorer afslører: Vi fik en skideballe i pausen

Læs også:Lyngby arbejder med flere transfer-planer

Læs også:- De skal ikke bare spille, fordi de er Brøndby-talenter

Læs også:Frustreret Lyngby-spiller: Der er klart straffe på mig