Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AC Horsens tager afsked med midtbanespiller

Ung midtbanemand bliver ikke tilbudt en forlængelse i AC Horsens.

Jacob Trenskow skiftede fra AGF til AC Horsens i sommer, men den 20-årige midtbanespiller har ikke været inde i varmen hos Den Gule Fare, og der er ikke meget, der tyder på, at han får Superliga-debut på Jonas Dals mandskab.

Jacob Trenskows kontrakt med AC Horsens udløber ved udgangen af december, og han bliver ikke kaldt til forhandlingsbordet med henblik på at indgå en ny aftale.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Brøndby ligner FC Midtjyllands førsteudfordrer

Det bekræfter Nils Erik Søndergård, der er sportschef i AC Horsens.

- Jacob har fået at vide, at han ikke bliver tilbudt en forlængelse af sin kontrakt. Vi har anbefalet ham at søge andre muligheder, og han er en sindssygt dygtig fodboldspiller, som vil have godt af at komme til en klub, hvor han kan få noget fast spilletid, siger Søndergård til tipsbladet.dk.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 10. runde

20-årige Jacob Trenskow har været på banen i begge AC Horsens' pokalkampe i denne sæson. Mod Næsby i anden runde spillede han en halv time og noterede sig for en enkelt assist, mens det blev til et kvarter mod VSK Aarhus i tredje runde.

- Vi har været meget glade for at have ham, men vi har en stor trup, og derfor er han én af dem, vi tager afsked med, siger Nils Erik Søndergaard.

AC Horsens - uden Jacob Trenskow i truppen - vandt søndag 3-1 over Vejle Boldklub, og det var klubbens første sejr i Superligaen i indeværende sæson. 

Læs også:Randers og SønderjyskE er ikke alene: Her er fem skøre disciplinærsager

Læs også:Superligaen indfører ny form for coronatest

Læs også:Jonas Dal erkender: Det har fyldt for meget