Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Tipsbladet er her klar med optakten til søndagens Superliga-opgør i Randers.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 16.00
Spillested: Cepheus Park, Randers
Dommer: Lasse Læbel Graagaard
På TV: Canal 9 og Discovery+
Hashtag: #rfcob #sldk

Holdnyt:
Randers FC
Det var en dramatisk omgang i Randers' sidste kamp inden landskampspausen, da Rasmus Bertelsens tropper mødte Silkeborg IF på udebane. 

Randers var foran i størstedelen af opgøret, men var i sidste ende meget tæt på at tabe. John Björkengren bragte Randers foran i første halvleg, inden Silkeborg fik udlignet i de døende minutter, hvorefter Silkeborg fik tilkendt et straffespark i det 89. minut. 

Patrik Carlgren reddede dog Søren Tengstedts straffespark, og dermed blev den svenske målmand den store helt for Randers. 

Randers har da også hårdt brug for point i øjeblikket, hvor man nu kun har tre point ned til nedrykningsstregen. En sejr over formsvage OB vil derfor varme gevaldigt. 

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg er ude med skader, men til gengæld er Marvin Egho tilbage for kronjyderne. 

OB
Det har været en katastrofal sæson for OB, der fyrede cheftræner Andreas Alm efter det pinlige pokalexit mod Fredericia i begyndelsen af november. 

Søren Krogh, der har overtaget cheftrænerjobbet midlertidigt, har heller ikke fået en overbevisende start.

Efter 2-2-kampen mod Lyngby løb OB inden landskampspausen ind i et chokerende 2-0-nederlag til Hvidovre på hjemmebane. Dermed er OB det eneste hold, der har tabt til Hvidovre i denne sæson. 

Nederlaget efterlader samtidig OB i akut fare for at glide ned på den forkerte side af nedrykningsstregen, idet man nu kun er ét point foran Vejle, der fredag møder Hvidovre. 

OB har Sven Köhler tilbage fra karantæne, mens Nicholas Mickelson og anfører Bjørn Paulsen er tilbage fra skader. Martin Hansen, Charly Nouck Horneman, Johannes Selvén, Aske Adelgaard og Alen Mustafic er ikke med i truppen mod Randers. 

Karantæne:
Randers FC: Ingen
OB: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Høegh, Dammers, Olsen - Coulibaly, Enggård, Björkengren, Nordli - Bundgaard, Odey

OB (4-3-3): Bernat - Owusu, Slotsager, Helander, Mouritsen - Manneh, Köhler, Al Hajj - Deedson, Kadrii, Turay

Dom:
Der er tale om to hold, der begge har skuffet i denne sæson, men Randers har trods alt set lidt bedre ud end OB, der virkelig har været ustabile på det seneste. Randers har samtidig hjemmebanefordel, så buddet herfra lyder på en 2-1-sejr til Randers. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: