Optakt: Randers FC - Viborg FF
Foto: Getty Images
Superliga

Optakt: Randers FC - Viborg FF

Kronjyderne skal forsøge at få gang i sæsonen, der indtil videre har været en fattig pointmæssig omgang.

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 19.00
Spillested: Cepheus Park, Randers
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
TV: TV3 Sport
Hashtag: #rfcvff #sldk

Holdnyt:
Randers FC:
Kronjyderne er kommet skidt fra land i dette års Superliga, hvor Rasmus Bertelsens mandskab efter nederlaget til Lyngby BK senest blot har fået to point i sæsonens første fem runder.

Dermed er man i skrivende stund under nedrykningsstregen. Selv om det ikke er værre, end at man kan komme over stregen med en sejr over Viborg, er det alligevel en bekymring, at Randers-holdet er så svagt i år.

Det er ikke hverdagskost, at klubben ligger, hvor den gør lige nu. Faktisk har Randers en fin historik for at komme i top seks og dermed levere til mere, end hvad budgettet ellers siger, man burde.

Rasmus Bertelsen går formentlig ind til ogpøret med skader i truppen - senest var man uden målmand Alexander Nybo, Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesøe, Oskar Snorre og Alhaji Kamara.

Førstnævnte og sidstnævnte er blevet klar til opgøret mod Viborg FF. 

Viborg FF:
De har solgt ud af profilerne, men Viborg FF leverer stadig varen. Denne sommer har Clint Leemans, Elias Achouri og Anton Gaaei forladt klubben fra domkirkebyen, men resultaterne er der fortsat - senest blev det til en sejr på 2-1 over Vejle Boldklub.

Nu venter en kamp mod Randers, hvor man med en sejr kan lægge stor afstand til nedrykningsstregen tidligt i sæsonen.

Jacob Friis kommer til også til opgøret med spørgsmålstegn, da man har hentet nye spillere ind, som der stadig arbejdes på at få til at levere på banen.

Anosike Ementa har gjort det fornuftigt, og så er Serginho også velspillende. Nigel Thomas, Jamie Jacobs og senest Lasse Schultz og Jean Manuel Mbom er også blandt de nye ansigter i Viborg.

Karantæner:
Randers FC: Ingen
Viborg FF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Olsen, Dammers, Høegh, Kopplin - Agyiri, Enggård, Björkengren, Nordli - Bundgaard, Odey

Viborg FF (4-3-3): Lund Pedersen - Anyembe, Zalatel, Bürgy, Bundgaard - Bonde, Grønning, Westergaard - Serginho, Ementa, Said

Dom:
Et yderst spændende opgør, hvor det er helt klart, at hjemmeholdet er mest presset i forhold til at få et resultat.

Selv om man er ramt af skader, er der alligevel så mange dygtige spillere i truppen, at det bør være mulgit at få et resultat.

Vi regner med, at de to hold deler pointene mellem sig. 1-1.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: