Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Silkeborg IF - FC Nordsjælland

Tipsbladet varmer op til El Plástico mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Jysk Park, Silkeborg
Dommer: Jonas Hansen
TV: TV3 Sport og Viaplay
Hashtag: #siffcn #sldk

Holdnyt:
Silkeborg IF:

Silkeborg IF fik en elendig start på Superliga-sæsonen med to nederlag i de første to kampe, men det begynder nu at se lidt bedre ud nu, og i den seneste kamp mod AGF var Kent Nielsens tropper tæt på at tage sejren med to sene scoringer, men det blev kun til et point.

Selvom Silkeborg får point på kontoen, er spillet ikke noget at råbe hurra for. Tonni Adamsen var Silkeborgs bedste mand mod AGF, og det er også ham, der skal gøre ondt på FC Nordsjælland.

Klubben fra Søhøjlandet går ind til opgøret uden Lukas Engel, som er blevet solgt til engelske Middlesbrough for cirka 22 millioner kroner. Det er naturligvis et stort slag, for defensiven har i forvejen ikke set helt stabil ud.

Hvem bliver så den nye venstre back?

Robin Okstrøm startede inde på venstre back i den seneste kamp, men det er Lubambo Musonda, som formentlig snart overtager pladsen.

FCN:

FC Nordsjælland gør det fremragende for tiden, og det fungerer både defensivt og offensivt. Johannes Hoff Thorups tropper har ikke indkasseret et mål i de tre seneste kampe, og Farum-klubben går ind til opgøret med en masse selvtillid i bagagen.

Sidste uge blev Randers smadret med 5-0, og torsdag spillede man sig videre til sidste runde i Conference League-kvalifikationen.

I Silkeborg glæder man sig nok over, at Ernest Nuamah ikke er blevet udtaget til kampen, men ærgrer sig til gengæld over, at Marcus Ingvartsen for alvor er kommet i gang.

Det er svært at forestille sig Kent Nielsen og co. stoppe FCN-toget, men Silkeborg har faktisk et rigtig godt tag på modstanderen.

Silkeborg har vundet tre af de fire seneste opgør mellem de to hold, så man er vant til at hive alle tre point hjem, når FCN er modstanderen.

Jonas Jensen-Abbew og Rocco Ascone er på skadeslisten.

Karantæner:
Silkeborg IF: Ingen
FCN: Ingen

Bud på startopstillinger:
Silkeborg IF (4-3-2-1): Nicolai Larsen - Oliver Sonne, Alexander Busch, Tobias Salquist, Lubambo Musonda - Mark Brink, Fredrik Carlsen, Pelle Mattsson - Anders Klynge, Tonni Adamsen, Callum McCowatt

FCN (3-4-3): Andreas Hansen - Oliver Villadsen, Lucas Hey, Adamo Nagalo, Martin Frese -  Mohamed Diomande,  Jeppe Tverskov, Daniel Svensson  - Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Antman.

Dom:

FC Nordsjælland ser farlige ud i øjeblikket og går ind til opgøret med en masse selvtillid.

FCN vinder 3-0, selvom de har haft det svært mod Silkeborg i de seneste kampe.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: