Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Silkeborg IF - Vejle Boldklub

Vi varmer op til bundopgøret mellem to mandskaber, der endnu ikke har fået point på kontoen.

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 19.00
Spillested: Jysk Park, Silkeborg
Dommer: Sandi Putros
På TV: TV3 Sport og Viaplay
Hashtag: #sifvb #sldk

Holdnyt:
Silkeborg IF:
Silkeborg IF har haft en svær start på Superliga-sæsonen - i hvert fald resultatmæssigt.

Klubben fra Søhøjlandet spillede egentlig en fornuftigt kamp mod Brøndby IF i første runde og skabte et hav af chancer, men mod FC Midtjylland fungerede det ikke.

Kent Nielsen og co. har i indeværende transfervindue sagt farvel til Sebastian Jørgensen, og det kunne mærkes mod FCM. Fredag får offensivspillerne en god chance for at vise kvaliteterne, når oprykkerne Vejle er modstanderen.

Silkeborg forventes at komme frem til en masse chancer på kunstgræsset, men det er ikke nok at komme frem til mulighederne, hvis ikke bolden sendes i nettet - det så vi mod Brøndby. Mange fine chancer, men uskarphed foran kassen.

Stefan Thordarson og Joel Felix er ikke med i truppen på grund af skader.

Vejle Boldklub:

Vejle Boldklub har på samme måde som Silkeborg fået en svær start på sæsonen. Man havde dog ikke forventet, at vejlenserne ville tage point fra hverken FC København eller AGF, så at stå med nul point efter to svære kampe er på ingen måde en katastrofe for oprykkerne.

Mod FCK viste Vejle rigtig fine takter, især i første halvleg. De rødblusede var farlige på omstillinger, og en spiller som Musa Juwara så farlig ud, når Vejle havde bolden. Hvis man kan skabe chancer mod FCK-defensiven, kan det også lade sig gøre, når Silkeborg er modstanderen.

Når det er sagt, at det klart den defensive struktur, som er i fokus hos cheftræner Ivan Prelec, så Vejle skal passe på. Silkeborg kan gøre ondt på ethvert Superliga-hold, hvis man giver dem plads og tid.

Tobias Lauritsen afsoner fortsat karantæne efter det røde kort mod AGF.

Karantæner:
Silkeborg IF: Ingen
Vejle Boldklub: Tobias Lauritsen

Bud på startopstillinger:
Silkeborg IF (4-3-2-1): Larsen - Sonne, Salquist, Busch, Engel - Mattsson, Brink, Klynge - Kusk, Carlsen - Adamsen

Vejle Boldklub (3-4-3): Nathan Trott - Denis Kolinger, Raul Albentosa, Oliver Provstgaard - Gilli Rolantsson, Lundrim Hetemi, Ebenezer Ofori, Miiko Albornoz - Musa Jawara, German Onugkha, Kristian Kirkegaard

Dom:

Silkeborg får gang i spillet og vinder sikkert over oprykkerne.

2-0.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: