Agger smed sejren sent: Helsingør alene nummer ét
1. division

Topkampen i 1. division mellem FC Helsingør og Fredericia var målrig efter pausen med seks scoringer.

FC Fredericia bød inden for til topbrag mod FC Helsingør i 1. division.

I en livlig anden halvleg endte de sjællandske gæster med at tage både de tre point og førstepladsen i rækken.

Med lidt over en halv time igen førte hjemmeholdet faktisk 1-0, men gæsterne fik vendt opgøret på hovedet og tog slutteligt en sejr på 4-2.

Helsingør er nu tophold med 23 point for 9 kampe, mens Fredericia følger efter med 20 point for samme antal kampe.

Patrick Egelund sendte Fredericia i front fem minutter efter pausen, men føringen holdt kun i mindre end ti minutter. Og derefter gik det helt galt for de jyske værter.

Daniel Norouzi udlignede for Helsingør efter 59 minutter, inden Elijah Just med scoringer i både 65. og 67. minut gjorde det til 2-1 og 3-1.

Philip Rejnhold slog sidste søm i kisten til 4-1 otte minutter før tid. Alexander Jensen reducerede i overtiden, men det var ren kosmetik.

De to hold var rækkens eneste ubesejrede inden fredagens møde. Den status har kun Helsingør nu.

I fredagens andet opgør var HB Køge længe foran ude mod Lyngby, men en sen udligning af Frederik Gytkjær sørgede for et enkelt point til hvert hold.