• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Overrasket Vejle-stopper: Vi virker skræmte

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mads Greve var alt andet end tilfreds med Vejle Boldklubs præstation i første halvleg mod AGF.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub spillede deres første Superliga-kamp, efter at de før sommerferien sikrede sig oprykning til Danmarks bedste række, og her løb de ind i et 4-2-nederlag til AGF.

Især i første halvleg havde oprykkerne problemerne. Efter 17 minutter var de bagud med to mål, og det så ud til at blive en sand ydmygelse. Vejle Boldklubs forsvarsspiller Mads Greve er heller ikke imponeret over sin og holdkammeraternes præstation.

- Vi kommer selvfølgelig bedre med i ande halvleg, men det, vi leverer i første halvleg, er virkelig skidt, siger han til TV3 Sport efter kampen og fortsætter:

- I en premierekamp som denne skal vi ud med det hele, og jeg synes, vi virker skræmte i første halvleg af en eller anden årsag. Vores pres sidder overhovedet ikke, og vi er bare langt fra. Det bliver bedre i anden halvleg og vi får pyntet på det, men det var generelt ikke godt nok i dag.

Mads Greve var ellers fortrøstningsfuld før kampen.

- Jeg havde en god fornemmelse inden kampen. Vi har haft en god opstart og spillet nogle gode træningskampe - træningskampe er selvfølgelig, hvad det er -  men jeg følte at vi stod ganske fint. Vi kommer overhovedet ikke ud til kampen, som vi skal, og så taber man mod AGF. Det er et godt hold, siger forsvarskrigeren.

Vejle Boldklub skal forsøge at få deres første point i Superliga-sæsonen, når de i næste weekend møder SønderjysKE på hjemmebane. Det opgør spilles søndag aften. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020