Superliga

Patrick Kristensen tæt på AaB-forlængelse

AaB'eren Patrick Kristensen fortsætter formentlig i det nordjyske. Han håber på, at han i løbet af en uge kan skrive under på en ny kontrakt.

Patrick Kristensen er egentlig angriber, men angriber er snart én af de pladser, han har spillet mindst i sin professionelle tid i AaB. Han har spillet på begge backs og på alle positioner på midtbanen. Og det ser ud til, at AaB får gavn af den alsidige fighter et par år endnu, for han håber på inden længe at lave en ny kontrakt.

- Vi er i en god dialog, og jeg regner med, at vi kan præsentere noget i løbet af en uges tid. Der har været nogle overvejelser fra min side omkring, hvad jeg skal, når min kontrakt udløber til sommer. Men jeg er kommet frem til, at det er min førsteprioritet at blive i AaB, siger Patrick Kristensen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: AaB: Vi siger farvel til et par stykker

Det er netop Kristensens alsidighed, der har fået ham til at overveje, om hans fremtid er i AaB. Han vil gerne spille fast på den samme plads i længere tid i stedet for, som nu, at lukke huller for skadede eller karantæneramte spillere.

- Hvis vi ser tilbage på mine år i AaB, så har jeg ikke spillet på en fast plads. Jeg har tænkt over, om det er det rigtige for mig at blive flyttet sådan rundt, eller om jeg måske skal prøve noget nyt, hvor jeg kan få mere ansvar og en fast plads. Men vi har gang i noget spændende i AaB, og jeg tror også helt klart, at jeg har en mulighed for at få opfyldt ambitionen om at spille den samme plads fast. Ellers havde jeg også udelukket muligheden for at forlænge med AaB for længe siden, påpeger han.

Patrick Kristensen synes stadig bedst om at spille angriber, men han regner med, at der er større chance for, at han kan erobre én af pladserne på midtbanen. Den 25-årige AaB'er er startet inde syv gange i efteråret og har fået spilletid i 16 af de 19 Superliga-kampe, AaB har spillet.