• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Paul Onuachu kender til Genk-interesse: Klarhed i løbet af et par dage

FCM-profilen Paul Onuachu er bekendt med interessen fra Genk. Han forventer, at der bliver klarhed over fremtiden i løbet af de næste par dage.

Af Ole Hoffskov

Genk smed for et år siden en masse millioner i FC Nordsjælland i bytte for Superliga-topscorer Marcus Ingvartsen, og nu er den belgiske klub atter klar til at sætte kurs mod Danmark med checkhæftet i inderlommen.

Denne gang er det dog ikke FC Nordsjælland, belgierne har kaldt til forhandlingsbordet, men derimod de danske mestre fra FC Midtjylland. Genk vil have fingrene i Paul Onuachu, kunne man læse i belgisk presse i mandags, og interessen bekræftes af den tårnhøje angriber.

Læs også: Avis: Okosun på vej til FC Midtjylland

- For at være ærlig kender jeg til interessen, men jeg er ikke i en position, hvor jeg kan snakke om det. Mine repræsentanter vil tage sig af dialogen med Genk, mens jeg fokuserer på mit arbejde i FC Midtjylland. Der vil være klarhed i løbet af de kommende dage, siger Paul Onuachu til owngoalnigeria.com.

Hvis man skal tro Rasmus Ankersen, der bestyrelsesformand i FC Midtjylland, skal Genk ikke gøre sig de store forhåbninger om at få fingrene i Paul Onuachu. Det fastslog han i mandags i et oplsag på Twitter.

Læs også: FC Midtjylland fortsætter transferbonanza: Køber forsvarsspiller i Viborg

VM

Optakt: Saudi-Arabien - Egypten
Optakt: Saudi-Arabien - Egypten

Ingen af holdene kan gå videre fra gruppen, men må være opsatte på at tage afsked med VM på en bedre måde, end de har...

Mere VM

Fokus

Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Nogle profiler har snart kontraktudløb og kan derfor frit forhandle med andre klubber. Tipsbladet.dk bringer her overblikket over de Superliga-spillere, der har kontraktudløb inden for det halve år.