Peter Bjur scorede både som wingback og angriber i Brøndby-testsejr

Brøndby snuppede sig en 3-1-sejr i lørdagens testkamp mod Næstved med Simon Hedlund og to gange Peter Bjur som målscorere for Superliga-holdet.

Brøndby er ligesom de øvrige Superliga-mandskaber godt i gang med forberedelserne til den kommende sæson, og lørdag havde den københavnske vestegnsklub deres første testkamp, da de stod overfor Næstved.

Her endte det med en 3-1-sejr til Brøndby, hvor den 20-årige Peter Bjur gjorde sig godt bemærket med to scoringer for de blågule.

Det var dog først svenske Simon Hedlund, der kom på måltavlen, da han omsatte en frispilning fra Lasse Vigen til 1-0. Herefter var det Bjurs tur til at ramme netmaskerne med et skud med venstrefoden efter oplæg fra Anis Ben Slimane.

Siden lykkedes det for Næstved at få reduceret ved Mathias Kisum, men efter pausen var det igen Peter Bjur, som fik scoret og lukket kampen med sit mål til 3-1. Det var desuden sådan, at Bjur spillede som venstre wingback i første halvleg, hvorefter han blev rykket frem som angriber i anden halvleg.

Næste træningskamp for Brøndbys vedkommende er 27. august, hvor de møder den nyoprykkede 1. divisionsklub FC Helsingør. Derefter venter blandt andet en kort træningslejr i London.

Brøndbys første kamp i Superligaen er mod FC Nordsjælland 13. september.