• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Pilen peger mod denne liga for Roony Bardghji

Foto: Getty Images

Roony Bardghji repræsenteres nu af en agentvirksomhed, der har rigtig gode forbindelser i Premier League. Ifølge Tipsbladets fodboldkommentator peger pilen mod England for FC Københavns svenske stortalent.

Af Lars Gram-Hanssen

I sidste uge fyldte han 18 år, og i denne uge har Roony Bardghji så indgået en aftale med et af de største agentvirksomheder i verden

Agentskiftet kommer til at sætte yderligere ild i rygterne om, at FC København-stjernen snart skal sælges for et trecifret millionbeløb, lyder det fra Troels Bager Thøgersen, fodboldkommentator på Tipsbladet. 

- CAA er et af de største agentfirmaer i verden med klienter som Raphaël Varane, Richarlison og Heung-min Son. Det er nærliggende at se en kobling til en af de store ligaer for sig, og det er nok ikke tilfældigt, at Bardghji og familien har valgt et firma med så mange klienter i Premier League, siger Troels Bager Thøgersen. 

De manglende A-landskampe for Sverige kommer ikke til at blokere for et eventuelt skifte til England, lyder det. 

- Vi skal huske på, at FC København spiller Champions League, og så huske det oversete faktum, at Premier League-klubber faktisk godt kan hente et par unge spillere uden om det her pointsystem, der ellers normalt kræver, at man spiller på A-landsholdet i en forholdsvis stor nation for at rykke direkte fra Superligaen til Premier League.

- Det gør, at et Premier League-skifte ikke er umuligt for den unge svensker, og det er bestemt værd at have i baghovedet, nu hvor der kommer en ny agent med gode kontakter i Premier League på banen, siger Troels Bager Thøgersen. 

Den offentlige udmelding sender et klart signal til de interesserede storklubber, vurderer fodboldkommentatoren. 

- Det her er noget, der vil få storklubberne til at sætte sig op i stolen. Der er ikke noget usædvanligt i, at der skal indgås en ny agentaftale, når man som Bardghji fylder 18 år, men når der er tale om så ombejlet en spiller, vil den offentlige udmelding med Instagram-opslag og hele pivtøjet vække opsigt på transfermarkedet, siger Troels Bager Thøgersen.

Roony Bardghji har i denne sæson scoret 10 mål i 24 kampe for FC København.