• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Priske på rov i DK: Henter ny mand til staben

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brian Priske er blevet træner for Royal Antwerp, og han får i høj grad lov til at sætte sit eget hold.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere FC Midtjylland-træner Brian Priske er godt i gang med at sætte sit hold i Belgien, hvor han er træner for sidste sæsons nummer to, Royal Antwerp.

Danskeren har tidligere hentet Anders Nielsen fra Danmarksserieklubben Otterup B&IK, og nu har Priske og den belgiske klub igen været på rov i Danmark.

Denne gang er det AC Horsens, der må sige farvel til en del af staben, da Brian Priske får Horsens' målmandstræner Peder Hansen med til Belgien.

Det oplyser Horsens på sin hjemmeside.

- Peder Hansen har været en fantastisk målmandstræner for AC Horsens, for han har været med til at udvikle målmænd på alle niveauer, men han har også været rigtig dygtig til at scoute målmænd, der passer ind i vores klub og værdier. Han er en fantastisk fyr, som har fået en mulighed for at skifte til en attraktiv klub i udlandet, og det vil vi ikke stille os i vejen for. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke i Belgien og glæder os til at følge ham, fortæller sportschef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Peder Hansen glæder sig over muligheden i Belgien.

- Nogle gange får man muligheder i livet, som man er nødt til at gribe, og det er ikke så tit, man får mulighed for at skifte til en stor klub i Belgien. Det er et kæmpe skridt i min karriere og noget, jeg glæder mig helt vildt til, og man ved jo aldrig, om man får sådan et tilbud igen, så selvfølgelig skal det prøves af. Der venter kæmpestore oplevelser i en stor klub, der skal spille europæisk fodbold og har ambitioner om at spille med om mesterskabet, siger Peder Hansen.

Horsens rykkede ud af Superligaen i den sæson, der netop er afsluttet.

Du kan læse om Antwerps tilgang af Anders Nielsen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020