• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Profil tæt på udløb: AGF arbejder på forlængelse

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Til sommer udløber ni AGF-aftaler. En af dem er topscorer Jon Dagur Thorsteinsson, som klubben arbejder på at forlænge med.

Af Anders Dehn

Jon Dagur Thorsteinsson har markeret sig som en profil for AGF, men spørgsmålet er, hvor længe klubben kan beholde ham. Sportschefen siger til Århus Stiftstidende, at man forsøger at forlænge den kontrakt, der udløber til sommer.

AGF hentede Thorsteinsson i Fulham i 2019, hvor han underskrev en treårig aftale. Eftersom den løber ud i sommeren 2022, kan han frit forhandle kontrakt med andre klubber fra 1. januar.

Dermed har AGF altså lige under tre måneder til at få den islandske landsholdsspiller til at skrive under på en ny aftale, hvis klubben vil sikre sig, at andre overhaler inden om. Og det arbejder man altså også på.

- Vi er i en dialog om at forlænge kontrakten, andre kommentarer har jeg ikke, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til Århus Stiftstidende.

I sidste uge blev Jon Dagur Thorsteinsson bedt om at forholde sig til den snarligt udløbende kontrakt, men det havde han ikke megen lyst til.

AGF har i det hele taget ni spillere med kontraktudløb til sommer, herunder to lejesvende. Her kan du få overblikket over alle kontraktudløb i Superligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020