• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rafael van der Vaart om Esbjerg: Ikke mange penge at gøre godt med

Rafael van der Vaart vil træne med i Esbjerg fB, til han enten har skrevet kontrakt med vestjyderne eller fundet en anden klub.

Af Ole Hoffskov

Rafael van der Vaart trænede onsdag med i Esbjerg fB for første gang, og står det til den hollandske verdensstjerne, bliver han hos de vestjyske oprykkere resten af sæsonen. Den tidligere Real Madrid-spiller har tidligere trænet med i PEC Zwolle i hjemlandet, men han bor til dagligt i Esbjerg med familien.

Hollænderen fortalte i sidste uge, at Esbjerg fB har tilbudt ham en kontrakt med en samlet lønpakke på nul kroner, og det synes han ikke overraskende er lige i underkanten at stå op for hver eneste morgen.

Læs også: Rafael van der Vaart er stemplet ind i Esbjerg

Han er imidlertid glad for at være i Esbjerg.

- Jeg vil blive ved med at træne med her, indtil jeg har en anden klub. Så længe det ikke er tilfældet, træner jeg med her. Som jeg har sagt altid, så er det den ideelle klub for mig. Men jeg er blevet fortalt, at der ikke er så mange penge at gøre godt med, siger Rafael van der Vaart til JydskeVestkysten.

Læs også: Rafael van der Vaart: Esbjerg har tilbudt mig nul kroner

Ifølge lokalavisen har EfB-træner John Lammers givet tilsagn om, at Rafael van der Vaart kan træne med så længe, han har lyst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus