• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Randers-angriber døjer med skade: Den er kompliceret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marvin Egho er tilbage i Randers FC efter et ophold hos en specialist i Tyskland, men han er stadig ikke helt på toppen.

Af Victor Risager

Marvin Egho var først tilbage på træningsbanen i Randers FC mandag i denne uge, og det skyldes en drilsk hofte. Det skriver Randers Amtsavis.

Angriberen fra Østrig har således tilbragt tre uger i Tyskland, hvor han har besøgt en specialist for at få bugt med en hofteskade, der drillede ham i størstedelen af foråret og i sidste ende betød, at han måtte misse nogle af Randers’ kampe.

Nu træner han altså igen med, men til trods for det, er Marvin Egho dog ikke helt fit for fight endnu.

- Det er bedre, men det er ikke 100 procent. Skaden er lidt kompliceret, og det er noget, som skal gå i sig selv over tid. Men jeg kan lave øvelser for at undgå smerterne, og lige nu går det godt, siger Marvin Egho til Randers Amtsavis.

Samtidig erkender Marvin Egho, at det endnu er for tidligt at vurdere, om han er med i Randers FC’s generalprøve mod Vejle Boldklub i weekenden, eller om han bliver klar til kronjydernes Superliga-premiere mod AC Horsens.

I sidste sæson spillede Marvin Egho 30 kampe i Superligaen for Randers med syv mål og otte oplæg til følge.

Foruden den østrigske angriber råder cheftræner Thomas Thomasberg og Randers FC over Emil Riis og Alhaji Kamara til angrebet.