• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Jacob Quvang

Randers-direktør dybt utilfreds: Vi taber 200.000

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC føler, at de bliver straffet hårdt af dommen til Brøndby og klubbens fans.

Af Ole Hoffskov & Jacob Quvang

OPDATERET: Randers FC har kort efter, at denne artikel er blevet publiceret, meddelt, at billetsalget til søndagens opgør er blevet suspenderet. 

Brøndby IF er tirsdag blevet straffet hårdt af Divisionsforeningen, der har dømt de blå-gule til at spille uden fans i de resterende udekampe i 2022. I Randers FC føler man imidlertid også, at man er blevet straffet.

Kronjyderne møder Brøndby på hjemmebane på søndag og er dermed den første klub i rækken, som ikke må lukke fans af gæsterne ind på stadion. 

Det medfører et stort økonomisk tab, fastslår direktør Søren Pedersen, der samtidig er utilfreds med, at meldingen kommer så få dage inden kampen.

- Jeg er rigtig træt af det, og jeg synes, at timingen er meget, meget uheldig. Vi læser det her i medierne fem dage før, at vi skal spille, og vi har allerede indkøbt og forberedt rigtig meget i forhold til kampen. Vi har haft en masse udgifter, som vi ikke får indtægter for, siger Søren Pedersen til Tipsbladet. 

- Jeg synes også, der er noget i forhold til, hvem der ender med at blive straffet for det her. Der er en masse indtægter, når man møder Brøndby, og vi vil rigtig gerne have alle de Brøndby-fans, som opfører sig ordentligt, på besøg.

- Jeg vil tro, at vi mister 200.000 kroner på det her.

En stor udfordring for Randers FC til søndagens opgør bliver at sikre, at Brøndby-fans ikke sniger sig ind på de neutrale afsnit.

- Det skal vi håndtere på en eller anden måde. Der er jo allerede solgt rigtig mange billetter, og der har vi ikke haft mulighed for at kontrollere, om de er solgt til Brøndby-fans eller Randers-fans. Vi har helt sikkert også sponsorer, som har inviteret Brøndby-fans med.

- Hvem er ansvarlig for det? Hvem skal kontrollere det? I den forstand er der i min verden truffet en for sen beslutning i forhold til afvikling af kampen, lyder det fra Søren Pedersen.

Randers-direktøren fortæller, at der vil blive hyret ekstra vagter til søndagens kamp på Cepheus Park. 

En anden klub, der begræder, at de ikke får besøg af Brøndbys fans, er 2. divisionsklubben Aarhus Fremad, der skal møde de blå-gule i pokalturneringen. Direktør Lars Kruse er decideret i chok - læs mere her.