• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers driller igen AGF med bokseplakat før lokalopgør

På søndag mødes Randers FC og AGF igen, og vanen tro sender klubberne stikpiller frem og tilbage mellem hinanden. Randers FC har det, der ligner en bokseplakat.

Af Anders Dehn

Der er efterhånden tradition for, at Randers FC og AGF driller hinanden forud for klubbernes indbyrdes kampe, og mandag har førstnævnte skudt drillerierne igang. De østjyske rivaler mødes således på søndag, og det markerer Randers FC med en annonce i lokalavisen.

I Randers Amtsavis kan man således i dag se det, der ligner en bokseplakat, hvor main event er "Randers FC vs Ååårhus". De to duellanter kaldes i annoncen "Former contender of Galehuset" og "Undefeated champions of Galehuset".

Derudover annoncerer Randers FC om en række andre fights denne søndag, blandt andet en rematch mellem "Dino" og "Anker". Det er en reference til, at Dino Mikanovic og Jakob Ankersen for nylig røg i totterne på hinanden under en AGF-træning.

Kronjyderne genopliver også historien om AGF-direktør (og tidligere Randers-ditto) Jacob Nielsen og Jens Jønsson, der under en oprykningsfest i 2015 var i håndgemæng på en beværtning ved åen i Århus. Det er under overskriften "Slaget om Åboulevarden - part ll", og slaget står mellem "Dødvægt" og "JJ".

Annoncen kan ses her:

De øvrige fights, som Randers reklamerer for, må antages at referere til henholdsvis AGF-træner David Nielsens slag mod Allan Gaarde, da de spillede sammen i AaB, Stig Tøfting og Søren Pedersen (nu sportsdirektør i Randers), da de sloges i deres fælles AGF-fortid, samt Mustafa Aminis sammenstød med Nicolai Poulsen under en Randers-AGF-kamp for to år siden.

Det kostede sidstnævnte en hjernerystelse og to brækkede kindben, og det var samtidig med til at koste Poulsen en plads i truppen til OL.

Der er kickoff til det østjyske lokalopgør på søndag klokken 18 i Randers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus