• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Randers FC-hjemmebane bliver BioNutria Park

Randers FC-hjemmebane bliver BioNutria Park
Foto: Objektiv / Randers FC

BioNutria har overtaget stadionrettighederne i Randers FC, og den kronjyske hjemmebane skal nu hedde BioNutria Park.

Af Michael Ehrhorn

Randers FC´s hjemmebane skulle have nyt navn. Det stod klart tidligere på året, da Auto C ikke valgte at forlænge sin aftale om stadionrettighederne. Siden har det dog været ukendt, hvad den kronjyske hjemmebane kommer til at hede, men nu er sløret løftet. Det bliver nemlig Fårup-virksomheden BioNutria, der afløser Auto C. 

Det betyder, at Randers FC fremover skal spille sine hjemmekampe på BioNutria Park. Det kunne man præsentere tirsdag, hvor aftalen blev offentlig og skiltene fra Auto C revet ned på stadion. En aftale der glæder Randers FC, der ser frem til samarbejde: 

Læs også: Randers-back: Vi er et tophold

- Dialogen startede omkring første september og efter et par telefonmøder og et enkelt fysisk møde med Ove Andersen, sagde han ligeud, at det var det her, han ville, og så var det ikke svært at blive enige om en aftale. Vi er rigtig glade for aftalen, som jeg tror bliver positiv for begge parter. BioNutria har et spændende produkt, som passer godt ind i vores profil, og så synes jeg også BioNutria Park er et godt og mundret navn. Jeg har i hvert fald allerede vænnet mig til det, og det tror jeg også resten af Randers snart har gjort, siger salgschef i Randers FC, Kathrine Fisker, til klubbens hjemmeside.

Også BioNutria glæder sig: 

- Det er en stor mulighed for os. Og selvom det er kostbart at blive eksponeret på den måde, tror vi på, at det kan betale sig. Jeg er sikker på, at det her vil øge kendskabet til os markant allerede over de kommende måneder. Det var et sponsorat, der lå lige til højrebenet. Der er ikke mange sponsorere, der er tættere på spillerne i dagligdagen end vi er. Det er både en chance for at få udbredt vores navn, men også til at vise, hvad vi kan, udtaler indehaver Ole Andersen. 

BioNutria er producent af gødning, og har igennem længere tid gødet banen i Randers. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus