Randers-formand: Regnskabet bliver ikke sjovt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-formand: Regnskabet bliver ikke sjovt

Der er udsigt til røde tal på bundlinjen i Randers FC. De dårlige resultater i indeværende sæson har ramt klubben hårdt.

Det har været en træls sæson for Randers FC på fodboldbanen, og det har ikke været meget sjovere for de øvrige ansatte i klubben. Mens man inde på grønsværen kæmper med dårlige resultater, sveder bestyrelsen over røde tal på bundlinjen.

For det er der udsigt til i Kronjylland i 2018.

Randers FC har været placeret helt i bunden af Superligaen hele sæsonen, og det bliver en kamp for overlevelse i foråret med det in mente, at en nedrykning rammer økonomien hårdt. Under alle omstændigheder har Randers FC underpræseteret så kraftigt i denne sæson, at 2018 bliver svær at redde.

- Regnskabet for indeværende år bliver ikke sjovt. Det er ikke sådan, at vi er på fallitens rand eller noget i den stil. Men det koster rigtig mange penge i forhold til tv-penge at ligge placeret, hvor vi gør i Superligaen. Vi har formået at holde vores sportslige budget næsten intakt de seneste år. Vi har det niendestørste budget i Superligaen, og vi tror selvfølgelig stadig på, at vi også er i Superligaen i næste sæson, siger formand Per Hastrup til Randers Amts Avis.

Randers FC møder OB i sidste grundspilsrunde på søndag, inden det går løs i nedrykningsspillet. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.