Video : Tipsbladet
Superliga

Randers har budt på bomber – tre SL-klubber lurer

Tipsbladet kan fortælle, at Randers har budt på angriber Promise David, der også har interesse fra tre andre Superliga-klubber.

En spændende angriber kan være på vej til Superligaen.

1.98 høj og ni mål på 11 liga-kampe.

Det er nogle af de nøgletal, som Randers måske er faldet for, når de har kigget på den unge canadiske angriber Promise David.

Tipsbladet kan nemlig fortælle, at Randers jagter den 22-årige angriber, der til dagligt spiller for den estiske klub Kalju FC fra den bedste række.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Randers vist interesse allerede i januar, og interessen er ikke blevet mindre med tiden. Randers har endda også sendt et bud afsted til den estiske klub.  

Helt gratis bliver Promise David dog ikke, for canadieren har halvandet år tilbage af sin kontrakt i Kalju, der ifølge Tipsbladets oplysninger kræver omkring 500.000 euro for ham – altså godt 3,7 millioner kroner.

De to klubber mangler stadig at finde enighed om en pris, men der er ingen tvivl om, at alle parter er interesserede i at finde en løsning. 

Meget kan dog afhænge af Mohammed Fuseinis fremtid. Den unge ghaneser har vist fremragende takter for Randers, der har en købsoption i lejeaftalen med Sturm Graz, men de flotte præstationer kan også gøre det endnu sværere for Randers at veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt.

Til sommer skal Randers også sige farvel til Marvin Egho, der ved kontraktudløb tager til AC Horsens.

Men Randers er ikke den eneste Superliga-klub, der har fået øjnene op for Promise David.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har AGF, Viborg og Vejle også vist interesse i angriberen, men de tre klubber har stadig til gode at sende et bud afsted.

Promise David kom til Kalju FC fra maltesiske Sirens FC i starten af 2023, og han har både mulighed for at repræsentere det canadiske- og nigerianske landshold.