Superliga

Randers lejer kommende Horsens-spiller

Viborg-spilleren Alexander Juel Andersen forstærker Randers FC, og skifter til sommer til AC Horsens. Ricki Olsen ryger til Viborg.

Randers har lejet midterforsvareren Alexander Juel Andersen i Viborg, selv om han til sommer skifter til AC Horsens. Juul Andersen skal supplere det midterforsvar, der i vinterpausen har mistet lejesvenden Marc Pedersen.

- Vi mangler en forsvarsspiller, og her faldt blikket på Alexander Juel Andersen som en god mulighed. Og da Viborg samtidig var på udkig efter en midtbanespiller passede det fint med at Viborg kunne leje Ricki Olsen, der nok ikke havde udsigt til meget spilletid efter vores indkøb af midtbanespillere i transfervinduet, siger Jacob Nielsen.

Ricki Olsen ryger samtidig den anden vej, og han kan derfor se frem til tiltrængt spilletid i 1. divisiion, efter han er kommet i overskud hos Randers FC.

- Det bliver spændende for mig i jagten på mere spilletid. Jeg trænger til flere regelmæssige kampe for at sikre min videre udvikling, og der føler jeg, at Viborg er perfekt for mig. Det ligger tæt på min bopæl, og jeg mener at spillermaterialet er langt bedre end holdets øjeblikkelige placering, lyder det fra Ricki Olsen.

Begge aftaler er lejeaftaler gældende frem til sommer. Alexander Juel Andersen skrev i januar en femårig kontrakt med AC Horsens, som han skifter til til sommer.