• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Revser OB-fans: Viser en form for afstumpethed

Foto: Getty Images

Politiforbundets formand er på banen med en hård kritik af de OB-fans, der søndag havde en fjendtlig hilsen til politiet på Brøndby Stadion.

Af Lars Gram-Hanssen

Det blev fordømt af både FC København og Politiforbundet, da mestrenes fanklub til københavnerdebyet havde forberedt en tifo, hvor der stod skrevet klokkeslættet 13:12, som skal oversættes til 'ACAB', hvilket er en forkortelse for 'All Cops Are Bastards'. 

Søndag valgte en gruppe OB-fans dog at gentage budskabet med endnu et 13:12-banner, og det møder igen kritik fra Politiforbundet. 

- Med al det fokus, der er på det lige for tiden, så er de jo bare med til at skide i egen rede. Det er ikke særlig smart, og de er med til at få endnu mere fokus på det. Det viser også bare, at der er nogle, der ikke forstår budskabet. Selv når der er politisk velvilje til at se på disse ting, og man så demonstrativt vælger at gøre det. Det viser en form for afstumpethed og manglende respekt for samfundet, siger Politiforbundets formand, Heino Kegel, således til B.T.

Heino Kegel udtaler endvidere til B.T., at der forhåbentlig kan nedsættes en arbejdsgruppe, der skal komme med forslag til, hvordan man kan komme fan-uroligheder til livs. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.