• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Riddersholm frygter corona-kaos før Pokalfinale

Foto: Getty Images

En af SønderjyskEs spillere er testet positiv for corona, og i værste fald kan det betyde mandefald til torsdagens pokalfinale.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Glen Riddersholm forsøger i disse dage at forberede et hold, der skal spille pokalfinale mod Randers FC på torsdag.

Men det er ikke helt nemt, da en af klubbens spillere mandag blev testet positiv for corona. Ifølge Jydske Vestkysten er der tale om en spiller, der ikke var involveret i søndagens kamp mod Vejle, og derfor indikerer det, at SønderjyskE har formået at isolere spillere og undgå yderligere smitte i truppen.

Men selv hvis det skulle være tilfældet, så er det en bekymret Glen Riddersholm, der bliver forstyrret i sit arbejde.

- Grundlæggende ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at det ikke giver en enorm usikkerhed og uvished. Fakta er, at alle de timers arbejde, vi har lagt i træningen i dag, kan være overflødige i morgen, når vi får nye testresultater. Så kan vi stå i en ny situation.

- Så kan vi forberede os onsdag, og så kan vi sidde klokken 18-19 onsdag aften og få et helt nyt udgangspunkt igen. Den uvished er ikke en optimal forberedelse. Det er et scenarie, vi har snakket igennem i dag, sagde han tirsdag aften til Jydske Vestkysten.

SønderjyskE ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvilken spiller der er ramt af corona, men Glen Riddersholm kalder det "forfærdeligt", at spilleren ikke får lov at spille en pokalfinale, som han ellers havde "fortjent".

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020