Foto: Getty Images
Superliga

Riddersholm glæder sig til ny nordmand: Sikker på han bliver en gevinst

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm ser frem til at få tilgang af nordmanden Bård Finne, der kommer til Haderslev-klubben fra årsskiftet.

SønderjyskE har allerede sikret sig den første forstærkning i 2021.

De danske pokalvindere har indgået en aftale med den norske offensivspiller Bård Finne, der skifter på en fri transfer til SønderjyskE ved årsskiftet, når hans kontrakt med Vålerenga udløber.

25-årige Bård Finne har tidligere slået sine folder i tysk fodbold for FC Köln og FC Heidenheim, og han har spillet 10 kampe i Bundesligaen for førstnævnte. Finne står også noteret for et hav af norske ungdomslandskampe, så CV'et fejler ikke noget.

Læs også:Vildt målsnit, men bænkevarmer i SønderjyskE: Her er forklaringen

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm glæder sig til at få tilgang af offensivspilleren.

- Det er en rigtig god spiller med en god alder og erfaring – også fra et ophold i udlandet. Samtidig har han markeret sig i Norge, og det er en spiller, jeg glæder mig meget til at få til SønderjyskE, siger Glen Riddersholm til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Han kan dække alle tre positioner i offensiven, og så har han den force, at han sparker med begge ben, så han kan både trække ind i banen og være farlig og gå mod baglinjen. Han er en individuel spiller med rigtig gode kollektive egenskaber, og jeg er sikker på, han bliver en gevinst for klubben.

Læs også:Brøndby hentede tidligere FCK’er: Ikke et problem, så længe det ikke var Zanka

Bård Finne har i denne sæson scoret otte ligamål for Vålerenga, der indtager fjerdepladsen i Eliteserien. Søndag udgik han i pausen, da Vålerenga vandt 3-0 over Sandefjord på udebane.

Bård Finne har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024 med SønderjyskE. 

Læs også:SønderjyskE-målscorer efter interesse: Må se, hvad der sker til vinter

Læs også:Riddersholm hylder Onazi-kommentar: Det er slet ikke arrogant

Læs også:Begejstret Glen Riddersholm: Det højeste niveau i min tid