Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby hentede tidligere FCK’er: Ikke et problem, så længe det ikke var Zanka

Carsten V. Jensen forhørte sig hos andre i Brøndby, om det ville være et problem at hente den tidligere FCK'er Andrija Pavlovic.

Brøndby IF hentede i det netop overståede transfervindue Andrija Pavlovic, der har en fortid i FC København, og med de to klubbers rivalisering in mente var den detalje yderst omtalt i forbindelse med transferen.

Før Brøndby IF hentede den serbiske angriber med FC København-fortiden, gjorde fodbolddirektør Carsten V. Jensen sig derfor også nogle overvejelser og forhørte sig hos andre i klubben.

Det fortæller han til Eurosport.

Læs også:Vildt målsnit, men bænkevarmer i SønderjyskE: Her er forklaringen

- Man skal gøre sig sine tanker selvfølgelig, og noget af det første, jeg gjorde, var at tage en snak med Christian Schultz (kommunikationschef i Brøndby, red.). Han mente, at så længe det ikke var Zanka, var det ikke det store problem, siger Carsten V. Jensen med et smil til Eurosport. 

Samtidig mener Brøndby-chefen dog, at der ikke var tale om en synderligt kontroversiel transfer.

- Der er jo et tema der, men på skalaen fra 1 til 10 er vi på en toer eller noget i forhold til, hvor kontroversielt det er, siger han. 

Læs også:Zanka: Jeg har skrevet kontrakt med FCK, ikke Ståle Solbakken

Andrija Pavlovic har endnu ikke spillet for Brøndby IF's førstehold, men i løbet af ugen scorede han for reserveholdet mod FC København. Søndag kan han debutere for de blå-gule i Superligaen. 

Se hele klippet, hvor "CV" taler om Andrija Pavlovic, øverst i artiklen. 

Læs også:Leder: Jeg har skiftet mening - det her ER AGF's store guldchance

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Brøndby IF

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er FCK blevet hjemløse uden Ståle Solbakken?