Video : Tipsbladet
Superliga

Begejstret Glen Riddersholm: Det højeste niveau i min tid

Glen Riddersholm er meget begejstret for den aktuelle tilstand i SønderjyskE. Det har ikke været bedre på noget tidspunkt, fastslår han.

Det går godt i SønderjyskE i øjeblikket. 

Sådan lyder det fra cheftræner Glen Riddersholm, der med hastige skridt nærmer sig to år i spidsen for Haderslev-klubben. I sidste sæson vandt de lyseblå klubbens første titel, da holdet steg til tops i pokalturneringen, men der er størst grund til at smile nu og her.

- Vi arbejder på et højere niveau lige nu, end vi har gjort på noget tidspunkt, mens jeg har været i SønderjyskE, siger Riddersholm til tipsbladet.dk.

Årsagen til cheftrænerens forløsning skal ikke findes så meget på kampdagene om søndagen, hvor SønderjyskE imidlertid har gjort det udmærket i de første fire kampe og indtager fjerdepladsen.

Svaret skal findes fra mandag til lørdag i Haderslev.

Læs også:Riddersholm hylder Onazi-kommentar: Det er slet ikke arrogant

- Mange af vores unge spillere har været med i en længere periode nu, og de viser sig rigtig godt frem hver eneste dag. Jeg er i den situation, at jeg hver weekend skal udelade spillere, der ikke bare har fortjent at være med på bænken, men også at starte inde, og det er et kæmpe privilegium som træner, siger Riddersholm og tilføjer:

- Der har været skiftet vanvittigt meget ud, siden jeg kom, og så tager det tid at bygge en kultur op. Her taler jeg ikke bare om en vinderkultur, men den kultur, der præger det daglige arbejde. Jeg oplever hver eneste dag en målrettethed og en hverdag, der kører bedre end nogensinde før i min tid i klubben.

Det kan cheftræneren mærke på egen krop.

- Det gør, at jeg ikke er så stresset, og når hverdagen kører, betyder det, at jeg har tid og overskud til at tage mig af andre ting, siger Glen Riddersholm og slår samtidig fast:

- Det her betyder ikke, at alt er fantastisk. Vi er stadig på vej, og der er mange ting, vi stadig skal forfine og forbedre. 

Læs også:Bjørn Paulsen holder SønderjyskE-linjen varm: Må se, hvornår det er tid

Når Glen Riddersholm tager et kig på de navne, han aktuelt har i truppen, og der meget, han glæder sig over. I sidste sæson havde klubben 12 forskellige nationaliteter i truppen - aktuelt er der syv.

Det har været en prioritet for cheftræneren.

- Der er en masse erfaring i truppen, og så har vi fået bygget et godt fundament af danske spillere, og det har været et mål for mig. Spillere som Marc Dal Hende, Mads Albæk, Pierre Kanstrup og Anders K. Jacobsen har været med længe, men de viser en ærgerrighed, som er inspirerende for alle, og sådan skal det være. Vi skal ikke være et pensionat for aldrende spillere, fastslår Riddersholm.

SønderjyskE møder topholdet Brøndby IF på hjemmebane på søndag klokken 16.00.

Læs også:Brian Priske om Solbakken-fyring: Vi var alle overraskede

Læs også:Konservative og Venstre bakker op: Der skal lukkes flere tilskuere ind

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Brøndby IF