• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Riddersholm roser nyindkøb: Kunne ikke have ønsket en bedre start

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Lawrence fik en flot debut for SønderjyskE, og det kaster nu ros fra cheftræner Glen Riddersholm af sig.

Af Anders Dehn

SønderjyskE kunne ikke have fået en bedre start på den nye sæson, end tilfældet var i fredags: en hjemmesejr over de forsvarende danmarksmestre. Tilsvarende kunne den nyindkøbte målmand, Thomas Lawrence, ikke have ønsket sig en bedre debut, siger cheftræner Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger.

Den australske keeper kom i sommer til SønderjyskE fra Melbourne Victory i sit hjemland, og han lagde ud med et holde nullet på baggrund af et par gode redninger.

- En bedre debut som målmand kunne man ikke have ønsket sig. Han holdt os inde i kampen i de faser, hvor vi var under pres. Han lavede ikke kun mange redninger, men han kom også ud i feltet og viste risikovillighed.

Læs også:Lawrence Thomas hylder forsvaret efter sejren over FC Midtjylland

- Det er en knægt med en fastastisk karakter, vi har fået. Han har overbevist mig både på og uden for banen. Han udstrålede selvtillid, og det smitter af på dem foran ham, som stoler på ham, siger Riddersholm ifølge Der Nordschleswiger.

Trods den fine start på sæsonen overvejer SønderjyskE-ledelsen, om truppen skal forstærkes. Det kræver dog, at sponsorer eller andre træder til, slog sportschef Hans Jørgen Haysen fast efter 2-0-sejren over FC Midtjylland.

Læs også:Sønderjyske-lejr åben for tilgange trods stramt budget

- Økonomisk er truppen, hvor den skal være. Da vi hentede Marc Dal Hende, skulle vi jo spørge nogle gode venner af huset.

- Hvis vi skal have noget mere, skal vi have hjælp udefra, og ellers skal vi tjene penge ved at sælge en spiller eller lave noget sjovt i vores europæiske kampe, siger Hans Jørgen Haysen.

- Jeg kan godt se én eller to mere til vores bredde, men vi har også en masse unge, vi gerne vil bringe i spil. Vi kan godt bruge et par stykker mere, men lige her og nu er det lukket land.

Læs også:Ærlig Riddersholm frygter skader: Vi er sårbare på bredden

Læs også:Sønderjyske straffede FC Midtjylland i Superliga-premieren

Læs også:Bedst og værst: Kronragede sønderjyder lukkede af mod FCM