Hoffenheim-krisen vokser: Delaney varmede bænken

Hoffenheim var på vej mod point for første gang i halvanden måned, men tabte igen takket være et sent mål.

Hoffenheim er i krise, og søndag blev den endnu værre.

Danskerklubben så ellers ud til at være på vej mod point på udebane mod Freiburg. Men takket være et sent mål af hjemmeholdet endte det 2-1 til Freiburg.

Hoffenheim har nu tabt syv kampe i træk og ikke vundet i de seneste 14 ligakampe. Den seneste sejr kom 14. oktober.

Det har sendt klubben ned på Bundesligaens sidsteplads med blot 19 point på kontoen for 24 kampe.

Robert Skov startede inde for Hoffenheim og fik 75 minutter på banen. Han kunne dermed se Freiburg komme foran til sidst fra bænken.

Derfra så Thomas Delaney hele kampen. Kasper Dolberg og Jacob Bruun Larsen var ikke i truppen på grund af skader.

Freiburg kom foran tidligt i kampen. Maximilian Eggestein gjorde det således til 1-0 for Freiburg efter blot små fem minutter.

Men gæsterne gav ikke op. Det var dog først et par minutter inde i anden halvleg, at der blev udlignet. Fra kanten af feltet sneg Angelo Stiller bolden ind langs stolpen.

Med udsigt til point gjorde Hoffenheim det dog svært for sig selv. I 84. minut fik Ozan Kabak sit andet gule kort for at sparke bolden væk, efter at der var blevet begået et frispark.

Tyrkeren blev udvist, og så skulle Hoffenheim forsvare det ene point med ti mand. Det lykkedes altså ikke.

I næstsidste minut af den ordinære spilletid fik japanske Ritsu Doan prikket bolden ind til 2-1, og så måtte Hoffenheim igen gå fra banen med bøjet nakke.

Det måtte Jens Stage og Werder Bremen også søndag. Mod Bayer Leverkusen blev det til et nederlag på 2-3. Jens Stage startede inde og blev skiftet ud efter 68 minutter.

Hverken Jonas Wind eller Frederik Rønnow fik håneretten over for den anden, da de to mødtes søndag aften i kampen mellem Wolfsburg og Union Berlin. Den endte 1-1. Wind startede inde, men blev udskiftet efter lidt over en times spil.