• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Rolf Toft skifter AaB ud med Stjarnan

Rolf Toft skifter AaB ud med Stjarnan
Illustration

Rolf Toft og AaB har ophævet samarbejdet, så angriberen kan fortsætte i islandske Stjarnan.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Et år før kontraktudløb har AaB sluppet angriberen Rolf Toft, der forlader de danske mestre for at tage til islandske Stjarnan. Dermed bliver det ikke til en aftale med AGF, hvor han ellers var til prøvetræning i sidste uge.

- Det var utilfredsstillende for mig ikke at blive fast mand i AaB, så jeg ser gode muligheder og udfordringer i et skifte til Stjarnan, hvor jeg håber at kunne udvikle mig yderligere og opnå mere spilletid. Jeg vil gerne takke AaB, trænerteamet og holdkammeraterne for min tid i klubben, ligesom jeg selvfølgelig ønsker dem al mulig held og lykke i den kommende sæson, siger Rolf Toft i en pressemeddelelse.

AaB slipper Rolf Toft forud for en sæson, hvor spillere som Nicklas Helenius, Lukas Spalvis, Anders K. Jacobsen, Viktor Ahlmann og Søren Frederiksen også bejler til en plads på holdet.

- Rolf har været i AaB i flere år, hvor vi har været glade for hans indsats. Dog må man også erkende, at der er stor konkurrence om pladserne i angrebet, hvorfor vi sammen har vurderet, at det bedste for begge parter fremadrettet var at ophæve kontrakten. Vi takker Rolf for hans indsats i AaB og ønsker ham alt det bedste fremover i hans videre karriere, siger sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Rolf Toft har spillet 25 førsteholdskampe for AaB og scoret ét mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus