Rosenborgs sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye er ked af at vinke farvel til Adam Larsen Kwarasey, der mandag er blevet solgt til Brøndby.

Brøndby IF har mandag præsenteret vinterens første tilgang i form af målmanden Adam Larsen Kwarasey, der er hentet i den norske mesterklub Rosenborg. Den ghanesiske landsholdsspiller har ikke fået ret meget spilletid i Rosenborg, og det er en af grundene til, at han er skiftet til Brøndby.

På trods af statussen som reserve er det alligevel med blandede følelser, at Rosenborg sender Adam Larsen Kwarasey til Brøndby.

- Det er ikke rart at sige farvel til så god en spiller, men der er ikke nogen konflikt bag, vil jeg gerne understrege. Brøndby kom med en henvendelse i slutningen af december, og derfra er det egentlig gået ret hurtigt. Det undrer mig ikke, at så god en klub som Brøndby slog til og hentede Adam, siger Rosenborgs sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, til tipsbladet.dk.

Han vil ikke ind på de økonomiske detaljer i aftalen, men nøjes med at fastslå, at han er tilfreds med handlen med Brøndby. Han håber, at Adam Larsen Kwarasey opnår succes på den københavnske Vestegn.

- Vi hentede Adam i sommer, da vi havde en skade på målmandsposten, og han gerne ville hjem til Skandinavien. Adam gjorde det fint, indtil vi fik vores keeper tilbage. Det er Adam selv, der har taget initiativ til at ville væk, og det har vi haft et fint samarbejde om. Jeg ønsker Adam alt det bedste i Brøndby, lyder det fra Rosenborg-bossen.

Stig Inge Bjørneby har selv en fortid i Brøndby. Folk med rigtig god hukommelse vil huske, at den nu 47-årige nordmand var lejet ud fra Liverpool til Brøndby i 2000 og spillede 13 kampe for de blå-gule.

Han har dog ikke anbefalet Adam Larsen Kwarasey sin tidligere klub.

- Nej, det var ikke nødvendigt. Adam ved vist udmærket, at Brøndby er en god klub, lyder det fra Stig Inge Bjørnebye. 

Adam Larsen Kwarasey har underskrevet en fire-årig aftale med Brøndby IF. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO