Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 14. runde

Tipsbladet er klar med Rundens Hold for 14. runde i Superligaen.

Mange stærke pærstationer.

Det er, hvad 14. runde i dansk fodbolds bedste række bød på, og Tipsbladet er som altid klar til at kåre de bedste præstationer i runden.

Her er Rundens Hold for 14. runde i Superligaen - denne gang sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Lucas Lund Pedersen, Viborg FF (2)
I skarp konkurrence med Bailey Peacock-Farrell, der havde en virkelig stærk redning ved et muligt selvmål. Lucas Lund Pedersen var rigtig stærk mod Silkeborg og kom i vejen for en del.

Højre back: Adam Gabriel, FC Midtjylland (3)
Han ser ud til at have vundet kampen om højrebacken i FC Midtjylland, hvor han med gode offensive aktioner og sikkert forsvarsspil ligner fremtidens mand på positionen i FCM. 

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (1)
Den centrale forsvarsspiller viste igen, igen, at han er vigtig for AGF. Kom i vejen for meget og var forudseende og er et anker i aarhusianernes forsvar.

Central forsvarer: Oliver Provstgaard, Vejle Boldklub (1)
Det var ikke det resultat, de håbede på, men Vejle Boldklub havde god ære af opgøret mod FC Nordsjælland, hvor defensiven stod solidt, og hvor den unge stopper viste de store kvaliteter, han har.

Venstre back: Daniel Svensson, FC Nordsjælland (1)
Han skabte suverænt flest chancer af alle spillere i 14. runde af Superligaen. Seks gange skabte han ifølge Superliga.dk en chance til en medspiller, og en af de chancer var en stor chance.

Højre kant: Dario Osorio, FC Midtjylland (1)
Han ser ud til at være på vej mod et gennembrud i FCM, og mod en godt nok noget svag modstander kom han frem til en del indlæg og farlige situationer. Det var ikke perfekt, men det lover godt for FCM fremadrettet.

Central midtbane: Jeppe Grønning, Viborg FF (1)
Ligaens nok største kriger ramte sit højeste niveau, da han og Viborg FF vandt med 2-1 hjemme over Silkeborg IF. Stod også for en assist offensivt og spurtede rundt på banen.

Central midtbane: Daniel Wass, Brøndby IF (5)
Han fortsætter de imponerende takter på den centrale midtbane i Brøndby. Selv om det ikke blev til tre point, blev det til en flot assist, der sikrer ham en plads på Rundens Hold.

Venstre kant: Andreas Schjelderup (1)
Det lader til, at han er ved at være på rette vej nu efter en svær start i returen til FCN. Matchvinder i opgøret mod Vejle.

Angriber: Orri Oskarsson, FC København (1)
Startede på bænken, det gør han næppe næste gang. Vendte opgøret med to fine assister. Imponerende indhop.

Angriber: Anosike Ementa, Viborg FF (2)
Det siges, at han ikke kan score mål, men det gjorde han altså to gange mod Silkeborg IF. Flotte scoringer, men nu skal han også vise, at han kan score flere kampe i træk.

I parantes bemærket antallet af gange, spilleren har været på Rundens Hold.