Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 17. runde

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Efteråret er gået på hæld, og den sidste Superliga-kamp i 2021 er afviklet.

Året sluttede med et dramatisk opgør i Vejle, hvor hjemmeholdet snuppede et point mod topholdet FC Midtjylland, og det blev kulminationen på en runde, hvor FC København, Brøndby IF og OB hev tre point i land. 

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 17. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jesper Hansen, AGF (2)
Den dobbeltredning, som Hansen præsterede kort før pausen, var i sig selv nok til at komme på Rundens Hold. Stærk kandidat til sæsonens redning. Derudover gjorde Jesper Hansen, hvad han skulle. Mads Hermansen var også en stærk kandidat til Rundens Hold, men vi vælger AGF-målmanden. 

Højre back: Peter Ankersen, FC København (1)
Der blev leveret mange gode præstationer på højre back i årets sidste runde. Nicholas Mickelson var god for OB, Rasmus Carstensen var fremragende for Silkeborg IF, men vi går med Peter Ankersen, der spillede sin bedste kamp i umindelige tider for FC København. Den tidligere landsholdsspiller noterede sig for to assists i Aalborg. 

Central forsvarer: Henrik Heggheim, Brøndby IF (2)
Det tog sin tid, før Heggheim kom ind på holdet, men siden har han og Brøndby ikke set sig tilbage. Stopperen leverede endnu en stærk præstation, da holdet vandt den vigtige sejr over Randers FC.

Central forsvarer: David Khocholava, FC København (3)
FC København har ramt transferbingo med købet af David Khocholava, og han sluttede godt af mod AaB, hvor han tog teten mod det mest indlægsstærke hold i Superligaen. Georgieren var den spiller, der clearede flest bolde i 17. runde. 

Venstre back: Marc Dal Hende, SønderjyskE (1)
SønderjyskE's målscorer mod Viborg FF belønnes i en runde, hvor der ikke var ret mange venstre (wing)backs, der viste sig frem. Foruden målet fik Marc Dal Hende blokeret en del indlæg og passede dermed én af sine vigtigste opgaver i defensiven. 

Højre midtbane: Roony Bardghji, FC København (1)
Teenage-sensationen fra Sverige fik sin anden kamp for FCK, og han viste, hvorfor han starter inde som blot 16-årig. Han både scorede et godt mål, var med i opspillet til et andet og var generelt i strålende spillehumør. Hvad kan det ikke blive til?

Central midtbane: Hallur Hansson, Vejle Boldklub (1)
Vejle Boldklub skal bare se at få forlænget med Hallur Hansson. Færingen kan tage til forhandlingsbordet med oprejst pande efter en flot indsats mod FC Midtjylland, hvor han stod for assisten til den sene udligning.  

Central midtbane: Aron Elis Thrandarson, OB (2)
Islændingen har sammen med målmand Hans Christian Bernat været OB's bedste i efteråret, og Thrandarson stod igen stærkt i billedet mod FC Nordsjælland, hvor han havde overtaget på midten. Var stærk i duellerne. 

Venstre midtbane: Nicolai Vallys, Silkeborg IF (6)
Den dygtige Silkeborg-spiller kom ikke på måltavlen mod AGF, selv om han kom frem til fire afslutninger. Det ændrer dog ikke på, at Nicolai Vallys igen leverede en flot indsats, og han kan se tilbage på et meget flot efterår. Mod AGF skabte han også tre målchancer.

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF (5)
Alt, hvad Uhre rører ved, går ind i øjeblikket. Søndag viste han skarpheden igen og satte to streger under, at han er den farligste angriber i Superligaen. Spørgsmålet er, om han bliver ved med at være det efter nytår, eller om Brøndby sælger ham.

Angriber: Issam Jebali, OB (1)
En scoring og en assist rundede året af for Issam Jebali, der med sit højt anlagte spil skiftevis begejstrer og får én til at ryste på hovedet. OB har brug for en velspillende Jebali, nu hvor Bashkim Kadrii er gået i stå. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.