• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 19. runde

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

OB og SønderjyskE spillede uafgjort for syvende gang ud af de seneste otte møder, men derudover var der ikke meget, der gik som forventet i 19. spillerunde.

AC Horsens vandt over AaB, Lyngby tog en sensationel sejr over FC Midtjylland, FC Nordsjælland vandt over AGF efter en lang sejrstørke, og Brøndby kunne ikke få hul på et skadesramt Randers-mandskab. Det var sådan set kun FC Københavns sejr over Vejle, som de fleste havde set i spåkuglen på forhånd.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 19. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jesper Hansen, FC Midtjylland (1)
FC Midtjylland leverede en ringe indsats mod Lyngby og tabte overraskende til bundholdet. Det kunne imidlertid være gået langt værre, hvis det ikke var for Jesper Hansen, der stod en rigtig fin kamp på sin tidligere hjemmebane. Jesper Hansen var årsagen til, at det ikke blev til en midtjysk øretæve. 

Højre back: Mads Døhr Thychosen, FC Nordsjælland (2)
Mads Døhr Thychosen skreg sin begejstring ud i omklædningsrummet efter FC Nordsjællands forløsende sejr over AGF, og backen havde en stor aktie i triumfen i Aarhus. Thychosen var solid i defensiven og kom i vejen for mange indlæg. 

Central forsvarer: Jeppe Tverskov, OB (3)
OB-profilen leverede én af sine bedste præstationer i denne sæson, da fynboerne delte i porten mod SønderjyskE. Jeppe Tverskov var hele tiden godt placeret, og han ejede luftrummet over Sydbank Park.

Central forsvarer: Kevin Tshiembe, Lyngby Boldklub (1)
Kevin Tshiembe spillede en fantastisk kamp i det centrale forsvar sammen med Kasper Enghardt, der også fortjener et skulderklap for præstationen mod FC Midtjylland. Det er dog Tshiembe, der får pladsen på Rundens Hold. 

Venstre back: Nikolas Dyhr, AC Horsens (1)
Lejesvenden fra FC Midtjylland var involveret i en scoring mod AaB, han han var med til at pille pynten fuldstændig af Rufo hos gæsterne. Nikolas Dyhr hedder Langberg til mellemnavn, men han er kun beskedne 177 centimeter høj - alligevel var han imponerende stærk i luften og vandt næstflest hovedstødsdueller af Horsens-spillerne. 

Højre midtbane: Jacob Buus, AC Horsens (1)
AC Horsens var generelt godt kørende på de to wingbacks, og modsat Nikolas Dyhr var Jacob Buus utrolig godt spillende og måske hjemmeholdets bedste på dagen. Både defensivt og offensivt var der gode indslag fra det tidligere OB-talent. 

Central midtbane: Emil Kornvig, Lyngby Boldklub (2)
FC Midtjylland har store stjerner på midtbanen, men ingen af dem kunne hamle op med Lyngbys Emil Kornvig i torsdagens opgør. Bolden var som klistret til fødderne på Kornvig, og han strøede om sig med lækre afleveringer til holdkammeraterne. Var også farlig selv, og Kornvig ligner en spiller, der er ivrig efter at score sit første mål i Superligaen. 

Central midtbane: Pedro Ferreira, AaB (3)
AaB's resultat var en katastrofe mod AC Horsens, men det var ikke Pedro Ferreiras skyld. Han tog slagsmålene med AC Horsens-spillerne, og han gjorde en god figur på et tamt nordjysk mandskab. Krigeren fra Portugal vandt flere dueller end nogen anden i den forgangne runde i Superligaen. 

Venstre midtbane: Mathias Greve, Randers FC (3)
Mathias Greve var bedste mand på Brøndby Stadion i torsdagens 0-0-kamp. Randers-manden viste noget gåpåmod, og han var god til at finde plads på Brøndbys halvdel, hvorfra han satte holdkammeraterne i scene. 

Angriber: Emil Nielsen, Lyngby Boldklub (1)
Han kan jo godt, Emil Nielsen! Den ofte så udskældte angriber spillede sin måske bedste Superliga-kamp nogensinde mod FC Midtjylland, og prikken over i'et var naturligvis scoringen til 1-0. Emil Nielsen gjorde nu også meget andet godt, som da han burde have fået en assist i anden halvleg. Han må virkelig have tanket selvtillid torsdag aften.  

Angriber: Wahid Faghir, Vejle Boldklub (4)
Det var ikke angriberne, der storspillede i 19. runde, så Wahid Faghir får pladsen på en måske lidt billig baggrund. Vejles stortalent leverede dog en fin præstation i Parken, og han gik fuldstændig uimponeret til værks mod Mathias "Zanka" Jørgensen. Faghir satte igen to streger under sit potentiale. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus