Rundens Hold i Superligaen - 3. runde

Vi er klar med Rundens Hold for 3. runde i denne sæson.

Der var en masse stærke præstation i denne runde, hvor der var flere seværdige kampe. FC Nordsjælland og FC København viste igen tænder, mens Lyngby Boldklub tog en imponerende sejr over FC Midtjylland, der led sæsonens første pointtab i Superligaen.

Herunder kigger vi på rundens bedste præstationer.

Her er Rundens Hold i Superligaen - denne gang sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Lucas Lund, Viborg FF (1)
Viborg fik sæsonens første sejr, og det skyldes ikke mindst en stor præstation af Lucas Lund i målet. Han reddede en håndfuld fine forsøg fra OB og hyldes med en plads på Rundens Hold. Det er ikke for sjov, at Brøndby IF bød på ham tidligere på sommeren.

Højre back: Anton Gaaei, Viborg FF (1)
Ajax nævnes ofte som en bejler til 20-årige Anton Gaaei, og hvis hollænderne stadig er i tvivl om, om der skal bydes, kan de bare smække mandagskampen mellem Viborg og OB på. Han var stærk i det defensive spil, men især fremad i banen var han god. Ifølge Superligaens statistikker skabte Gaaei hele seks chancer, to mere end nummer to på listen for tredje runde.

Central forsvarsspiller: Kevin Diks, FC København (1)
Har FCK brug for en ny central forsvarsspiller? Ikke hvis Kevin Diks kan spille, som han gjorde mod Randers FC, hver gang. En fremragende præstation af den hollandske altmuligmand, der også kronede indsatsen med en scoring.

Central forsvarsspiller: Lucas Hey, Lyngby Boldklub (2)
Det blev hans sidste kamp for De Kongeblå og sikke en af slagsen. Lucas Hey og resten af Lyngby-forsvaret spillede en stærk kamp mod FC Midtjylland, og for Hey personligt blev det også en oplevelse at bære anførerbindet i slutminutterne. Skiftede mandag morgen til FC Nordsjælland.

Venstre back: Martin Frese, FC Nordsjælland (2)
Martin Frese virker til at være den perfekte back for FC Nordsjælland. Han er solid i forsvaret, og ligeså vigtigt er han mere end villig til at komme med i det offensive. Det gjorde han også mod Brøndby IF, hvor han åbnede sin målkonto i denne sæson.

Central midtbanespiller: Tochi Chukwuani, Lyngby Boldklub (1)
Den helt store oplevelse i Lyngbys nedsabling af FC Midtjylland! Der var ikke det, Chukwuani ikke kunne. Fremtvang det røde kort efter få minutter og scorede til 4-0 med ti minutter igen. Derimellem var 70 stærke minutter fra den unge midtbanespiller.

Central midtbanespiller: Rasmus Falk, FC København (1)
På én halvleg mod Randers FC leverede fynboen lige så mange assister, som han gjorde i hele Superligaen-sæsonen 2022/23, og især oplægget til Roony Bardghjis mål var en helt fantastisk stikning. Kommer vi mon overhovedet til at se et flottere oplæg i denne sæson?

Central midtbanespiller: Diogo Goncalves, FC København (2)
Han fortsætter bare derudaf, Diogo Goncalves, og efter sine to mål mod Randers FC er han nu topscorer i Superligaen med fire kasser i tre kampe. Har nu været involveret i 20 mål i 23 kampe for FC København og er en vigtig del af en offensiv, der kan blive voldsom.

Kantspiller: Ernest Nuamah, FC Nordsjælland (2)
Ghaneseren var tilbage i startopstillingen for FC Nordsjælland, og selvom spekulationerne om hans fremtid kører for fulde gardiner, leverer han bare. Et flot mål og en fin assist mod Brøndby IF. Mon ikke han snart bliver Superligaens største salg nogensinde.

Angriber: Frederik Gytkjær, Lyngby Boldklub (1)
Tredje og sidste Lyngby-spiller på denne liste. Når han er klar, er Frederik Gytkjær bare en dygtig angriber. Mod FC Midtjylland scorede han stensikkert på straffespark og spillede en stor rolle i Oliver Sørensens selvmål, der bragte Lyngby foran med tre.

Kantspiller: Kasper Kusk, Silkeborg IF (1)
Er 27 minutters spil nok til en plads på Rundens Hold? Ja, når man leverer som Kasper Kusk gjorde fredag! Han forvandlede nærmest kampen på egen hånd og lagde op til sejrsmålet i overtiden. Efterfølgende har Morten Bruun også på X, tidligere Twitter, skrevet, at han gerne vil nominere offensivspilleren til “det bedste indhop i Silkeborg IFs historie”.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.