• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 3. spillerunde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Endnu en runde i Superligaen er nået til vejs ende.

FC København skuffede igen med 2-2 mod Vejle, og skulle der have været en vinder i det opgør, var det uden tvivl Vejle. Samme slinger i valsen var der ikke hos FC Midtjylland, der med mange reserver på banen slog Randers FC. Også Brøndby IF, AGF, FC Nordsjælland og SønderjyskE tog tre point.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 3. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Lawrence Thomas, SønderjyskE (1)
SønderjyskE-spillerne bliver ved med at begå straffespark, og det er selvsagt en utaknemmelig situation at bringe deres målmand i. Der er ellers mange grunde til at være Lawrence Thomas taknemmelig. Australieren har fået en blændende start i Superliga-klubben, og i 3-1-sejren over AaB var han den store redningsmand, da det for alvor brændte på. 

Læs også:Ingeniørfirma: Nyt stadion i Odense kan koste mere end en kvart milliard

Højre back: Thomas Gundelund, Vejle Boldklub (2)
Et stort talent er på vej i Vejle Boldklub. Søndag havde 18-årige Thomas Gundelund til opgave af pakke Viktor Fischer ind, og den løste han til perfektion. Det var meget lidt, man så til den tidligere danske landsholdsspiller. Det er anden runde i træk, at VB-backen er på Rundens Hold.

Central forsvarer: Ulrik Yttergård Jenssen, FC Nordsjælland (1)
Nordmanden scorede et af sine meget sjældne mål, og derudover passede han sine defensive pligter. Han kom aldrig rigtigt i problemer og spillede med et stort overskud, som ofte er kendetegnede for Ulrik Yttergård Jenssen.

Central frosvarer: Manjrekar James, FC Midtjylland (1)
Erik Sviatchenko og Alexander Scholz skal stå skarpt i Champions League-kampene, så de er på skift blevet sparet i Superligaen. Det er kommet Manjrekar James til gode, og han er nu startet inde i to kampe i træk. Lørdag gjorde han det fornemt mod Randers FC, hvor han både var stærk i duellerne og havde en sikker pasningsfod. 

Venstre back: Jeppe Simonsen, SønderjyskE (1)
Velkommen tilbage, Jeppe Simonsen! Den 24-årige kantspiller var på banen for første gang i et halvt år, da han spillede 10 minutter mod AaB, og Simonsen kvitterede med to fornemme oplæg til en anden indskifter, Haji Wright. Et imponerende comeback fra en lang skadespause, og det forjenter en belønning, selv om der normalt skal mere end 10 minutter på banen til at spille sig på Rundens Hold. 

Højre midtbane: Allan Sousa, Vejle Boldklub (1)
Brasilianeren er en herlig fodboldspiller, når han ellers opfører sig ordentligt på banen, og det har han gjort hidtil i denne sæson. Mod FC København gjorde han livet surt for gæsternes defensiv med sin opportunisme, og han forlod grønsværen med et flot mål og et oplæg til Raphael Dwamena i bagagen. Undervejs i kampen kreerede Sousa fire målchancer for sine holdkammerater.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Slavia Prag

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF (2)
Jesper Lindstrøm er i storform i øjeblikket. For godt en uge siden leverede han en stor præstation i Parken, og den fulgte han op på søndag eftermiddag mod AC Horsens, hvor han både scorede og assisterede i 2-1-sejren. Det trækker op til det helt store gennembrud for Brøndby-darlingen.  

Central midtbane: Patrick Olsen, AGF (1)
AGF's nummer 10 tog kontrollen over OB-kampen og strøede om sig med flotte afleveringer og traf kloge beslutninger. Det blev til to assists for Patrick Olsen, der med det samme er gået ind og blevet en stor profil i Aarhus. Midtbanespilleren havde 26 afleveringer i løbet af kampen, og 42 procent var fremadrettede. Det er noget højere end Patrick Olsens midtbanekollegaer, og det understreger hans offensive tilgang til sin position. 

Venstre midtbane: Kamaldeen Sulemana, FC Nordsjælland (1)
Der er enorme forventninger til det 18-årige stortalent, og mandag spillede han sin hidtil bedste kamp for FC Nordsjælland. Kamaldeen Sulemana blev dobbelt målscorer mod Lyngby, og derudover viste han en imponerende duelstyrke. Ghaneseren vandt 14 dueller i kampen, og det var med afstand mere end nogen anden spiller i tredje runde. Sulemana var også den spiller, der noterede sig for flest antal sprinter. Meget overbevisende præstation. 

Angriber: Patrick Mortensen, AGF (2)
Patrick Mortensen er ganske enkelt bare en fremragende angriber. Mod OB viste han sine evner som opspilsstation, iscenesætter og selvfølgelig afslutter. AGF kan prise sig lykkelig over at have så dygtig en angriber i truppen. 

Angriber: Issam Jebali, OB (2)
I sidste sæson scorede Issam Jebali tre mål i 23 kampe. I denne sæson har han scoret fire mål i de første tre. OB-angriberen har for alvor fundet formen, og så er det tydeligt, at han er en dygtig forward, der både kan afslutte, heade og drible. Mod AGF blev han dobbelt målscorer og var det farligste indslag i fynboernes offensiv.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:Andreas Skov Olsen var vågen foran kassen i Bolognas sejr over Parma

Læs også:Lyngby-sportschef: Arbejder på Frederik Winther-salg til udlandet

Læs også:Ny vinkel: Se Casper Højers suveræne frisparksscoring