Foto: Getty Images
Superliga

Lyngby-sportschef: Arbejder på Frederik Winther-salg til udlandet

Lyngbys talentfulde midterforsvarer Frederik Winther kan meget vel være i en udenlandsk klub efter 5. oktober, hvor der er transferdeadline.

Lyngby-spilleren Frederik Winther har igennem længere tid gjort sig godt bemærket i Superligaen, og det er tilsyneladende også noget, som man har fået øje på uden for landets grænser. I øjeblikket arbejder Lyngby derfor på at sælge Winther.

Det erkender klubbens sportschef Birger Jørgensen i et interview med TV3 Sport.

- Det er stadig konkret, og det er noget, som vi arbejder med frem til den 5. oktober. Det har været on-going i lang tid, men det er klart, at nu er det ved at snerpe til, så der kan godt ske noget omkring Frederik Winther, fortæller Lyngby-sportschefen.

Læs også:Lyngby-talent er ombejlet: Vi har lagt en karriereplan

Han bekræfter desuden, at der har været bud på midterforsvareren, og at de kommer fra udlandet. Dog uden at komme nærmere ind på, hvem det er.

- I vores branche er man både tæt på og langt fra samme dag og samme uge. Der er deadline 5. oktober, så selvfølgelig kommer der noget. Enten sker der noget eller også sker der ikke noget, lyder det fra Birger Jørgensen i interviewet som kan ses i sin fulde længde øverst i artiklen.

Tidligere har Frederik Winthers agent Niclas Jensen også peget på overfor Tipsbladet.dk, at det er planen, at den venstrebenede forsvarsspiller skal til udlandet, ligesom det også kan blive til et skifte til en større dansk klub. 

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Lyngby Boldklub

- Vi har en plan for, hvad der skal ske med Frederik, men vi ved også, at det kan gå så hurtigt i fodboldens verden, at vi må smide den i skraldespanden. Ét af scenarierne er også, at han måske skal tage et skridt til en større klub i Danmark, inden han tager til udlandet, men det er der ingen grund til at bruge tid på, før det er aktuelt. Lige nu er han rigtig glad for at være Lyngby-spiller, og det er en meget fin klub for ham at være i, siger Niclas Jensen.

Frederik Winther har kontrakt med Lyngby frem til udgangen af 2023.

Læs også:Ny anfører udpeget i Lyngby: Spillerne har selv stemt om det

Læs også:Alt om Lyngby Boldklub: Halvdelen af målene skal erstattes

Læs også:Avis: Premier League-klubber har set nærmere på Lyngby-talent